| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Oι εμμονές μου τώρα

Συμπαθείς κατά τα άλλα εμείς οι fashionistas, αλλά κολλημένες βρε παιδί μου. Κι εγώ δεν το αρνήθηκα ποτέ, τα εχω τα κολλήματά μου. Και αυτό τον καιρό, έχω κολλήσει με τα τρία items που βλέπετε στη φωτό!

Κάτι από fashion, κάτι από beauty και κάτι απο τεχολογία, σας έχω. Το πρώτο είναι ένα McQ φουλάρι που βρήκα προ καιρού στο The Outnet και το τσίμπησα σε πολύ καλή έκπτωση και το έχω αγαπήσει γιατί είναι διπλής όψης, καρό από τη μία και με graffiti από την άλλη, πολύ χαρακτηριστικό McQueen. To δεύτερο είναι το καινούργιο βερνίκι χειλιών του YSL – διαβάστε περισσότερα γι αυτό εδώ – το οποίο είναι ότι τελειότερο έχω βάλει στα χείλια μου τελευταία (αναφερομαι και στην αίσθηση και στο αποτέλεσμα). Και το τρίτο αφορά στο καινούργιο μου κινητό που είναι ένα κομψοτέχνημα της προηγμένης τεχνολογίας και δεν είναι άλλο από το PRADA phone by LG 3.0!

Λόγω επαγγέλματος έμαθα πολλά για το story της συνεργασίας και θαύμασα πάλι την κομψότητα και την εμμονή με τη λεπτομέρεια που διέπει ο,τιδήποτε σχετίζεται με το όνομα Prada. Μαζί με την LG, οι τελειομανείς Pradάνθρωποι δημιούργησαν αυτό το εκπληκτικό gadget – είναι το 3ο στη σειρά που υπογράφουν οι δύο εταιρείες!

Πάνλεπτο και επενδυμένο με υλικό που θυμίζει το μοτίβο Saffiano (αυτό που ξέρουμε και από τις τσάντες του οίκου), τετραγωνισμένο και κατάμαυρο, το PRADA phone by LG 3.0 είναι uber-stylish, τόσο πολύ που εύκολα θα μπορούσα να φανταστώ τον Steve Jobs να ζηλεύει αν ζούσε. Κι εκτός από όλα αυτά που με έκαναν να το αγαπήσω με την πρώτη ματιά, διαθέτει επίσης μια εκπληκτική φωτογραφική μηχανή και ένα απίστευτα βολικό μέγεθος οθόνης που κάνει το σερφάρισμά μου στο internet (κάτι που καταλαμβάνει μεγάλο μέρος του 24ώρου μου) απείρως πιο εύκολο από ότι άλλο έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ και δείτε και video με το making of της καμπάνιας όπου πρωταγωνιστούν ο Edward Norton και η Daria Werbowy. Pure elegance!

Κατηγορίες:
Uncategorized