| 0 ΣΧΟΛΙΑ

To pop-up store του Frock n’Roll

Πάνω που σκεφτόμαστε όλα αυτά τα όμορφα φορέματα που έφτιαχνε και διάλεγε η Δημήτρια Ιωαννίδου, σε τέλειο timing, λοιπόν, μας ήρθε η παρακάτω πρόσκληση!

invitation FnR BoConcept

Η BoConcept σε συνεργασία με το Frock n’ Roll παρουσιάζουν για 4 μόνο ημέρες μία μοναδική εκδήλωση μόδας, το “Dress up around the Christmas tree” fashion party. Το Frock n’ Roll, αποκτά pop-up μορφή και φιλοξενείται στο κατάστημα της BoConcept στο Μαρούσι (Λ. Κηφισίας 42 & Φραγκοκκλησιάς. τηλ. 2106105210), στο οποίο θα παρουσιάζεται για 4 συνεχείς ημέρες η ολοκαίνουργια συλλογή γυναικείων ρούχων και αξεσουάρ whiteDlight 2012.

Το πρωτότυπο αυτό project παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία για αρκετά χρόνια από τη BoConcept στα καταστήματά της ανά τον κόσμο, φέρνοντας κοντά κάθε μορφής design, ενώ είναι η πρώτη φορά που υλοποιείται και στην Αθήνα. Παρουσιάσεις τέχνης, φωτογραφίας, illustration, μόδας έχουν λάβει χώρο στα καταστήματα της BoConcept από τη Νέα Υόρκη ως την Κουάλα Λουμπούρ και από τη Δανία ως την Σαγκάη.

Και το καλύτερο;

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η συλλογή ρούχων και αξεσουάρ whiteDlight 2012, ενώ οι καλεσμένοι θα μπορούν να αποκτήσουν κομμάτια της σε τιμές μειωμένες κατά 30%.

Ιnfo:
Πέμπτη 15 – Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
BoConcept, Λ. Κηφισίας 42 & Φραγκοκκλησιάς, Μαρούσι
DRESS UP AROUND THE CHRISTMAS TREE

Κατηγορίες:
Uncategorized