| 1073 ΣΧΟΛΙΑ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 BB Creams της Garnier

Στο καταλληλότερο timing για δώρα, το ohsochic.gr κάνει ένα σούπερ διαγωνισμό για να ξεκινήσει η νέα χρονιά με ανανεωμένο look. Τι ιδανικότερο για να το πετύχεις από την B.B. Cream Miracle Skin Perfector της Garnier.

Πρόσφατα έμαθα για τις ΒΒ Creams, που φοριούνται πολύ τελευταία (και από πολλές σταρ παρακαλω!) και θεωρούνται πανέξυπνες αφού κάνουν ταυτόχρονα πολλά και σημαντικά στο δέρμα μας. Η BB Cream της Garnier θεραπεύει, προστατεύει και χαρίζει ομοιόμορφη όψη, όλα όσα θέλουμε δηλαδή σε ένα προϊόν. Εσείς ξέρετε για αυτή τη νέα γενιά κρεμών; Σας παραπέμπω εδώ για να δείτε τι ακριβώς γίνεται με τις BB Creams εκεί έξω…

Από προσωπική πείρα, πάντως, έχω να πω, ότι αν και διαθέτω μια επιδερμίδα με αρκετές ιδιαιτερότητες, η BB Cream της Garnier μου έχει γίνει ήδη μια αγαπημένη συνήθεια. Γιατί; Πρώτον γιατί μου δίνει μια λάμψη με διάρκεια (λειτουργεί δηλαδή σαν μια ιδανική βάση) και δεύτερον γιατί όσο μου κάνει το δέρμα ομορφότερο – μου το προστατεύει και σταδιακά το απαλλάσσει από τα σημαδάκια και τις κηλίδες. Σαν αποτέλεσμα έχω δει ήδη διαφορά στην όψη αλλά και ψυχολογικά να νιώθω τέλεια που δεν επιβαρύνω το δέρμα μου αλλά ίσα -ίσα του βάζω κάτι πολύ σωστό και θεραπευτικό!

Αφήστε το σχόλιό σας και θα μπείτε στην κλήρωση για τα δέκα θαυματουργά προϊόντα.
Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 10/1-2012

Κατηγορίες:
Uncategorized