| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Home Bliss

Το ακούμε συχνά σαν μόττο τώρα τελευταία. Οι μικρές χαρές είναι το ζητούμενο. Και το post αυτό είναι αφιερωμένο στις εν οίκω μικρές χαρές…

bliss1

Μικρές απολαύσεις σαν το σωστό ζεστό ρόφημα. Πρόσφατα ανακάλυψα το Chai Latte που φτιάχνεται στην πιο adorable ροφηματο-μηχανή που έχω δει, την Nescafe Dolce Gusto, σχεδιασμένη από την Agatha Ruiz de la Prada.

To Chai Latte, που λέτε, είναι μια ποικιλία από μαύρο τσάι αρωματισμένο με κανέλα, κάρδαμο και τζίντζερ. Περιττό να πω πως σε καρδαμώνει και σε ζεσταίνει μια μέρα που κάνει κρύο και έχεις τη διάθεση και την πολυτέλεια να αφιερώσεις χρόνο στο cocooning.

bliss2

Πάμε παρακάτω. Μικρών χαρών συνέχεια με αρωματική lotion για το σώμα με λεβάντα της L\’Occitane και μαλακές κάλτσες από fleece (τις οποίες βρίσκω και σε μαγαζιά αεροδρομίων σαν κάλτσες για το αεροπλάνο αλλά και στο Marks n\’ Spenser). Pure bliss!

98869160_L
Last but not least – η σπιτίσια ευτυχία ολοκληρώνεται με μια θερμοφόρα νέας γενιάς. Μέχρι πρόσφατα είχα την κλασική με το ζεστό νερό, ντυμένη με ένα ριγέ πλεκτό πουλοβεράκι από τo Αccessorize. H φετινή συλλογή των αγαπημένων Accessorize εξελίσσει το είδος και διαθέτει μια γλυκιά ρώσικη κούκλα γεμισμένη με στάρι και αρωματισμένη με λεβάντα που μπαίνει στο φούρνο μικροκυμάτων και σε ζεσταίνει το ίδιο καλά. Υπάρχει και παραλλαγή με κουκουβάγια, αρωματισμένη με βανίλια. Εννοείται ότι μπορείς, ωστόσο, να κάνεις τη δική σου “hottie” ράβοντας μέσα σε ένα μαλακό ύφασμα στάρι και λίγο λεβάντα.

Αυτά! Καλό χειμώνα με πολλά χουχουλιάσματα!

Κατηγορίες:
Uncategorized