| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Θεσσαλονίκη, 1 χρόνος Notos Galleries!

notos1

To Σάββατο μας δόθηκε η καλύτερη αφορμή να ξαναβρεθούμε μετά από καιρό στη Θεσσαλονίκη: η γιορτή και το fashion show για τον 1 χρόνο Notos Galleries στην ιστορική Στοά Χιρς της οδού Τσιμισκή!

notoskarekles

Το Notos Galleries εκεί μας εντυπωσίασε και με την διακόσμησή του και με την υπερ-σικ ατμόσφαιρά του και με τα brands του (οι fashionistas θα χαρούν να επισκεφτουν το Designers\’ Corner)…

notos
…και πάνω από όλα με την οργάνωση ενός τέλειου fashion show με την πασαρέλα να διασχίζει σχεδόν όλο το πολυκατάστημα!

notosxrisdianna
Λίγο πριν αρχίσει το show η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, PR Manager της Notos Com Holding S.A. και η Νανώ Κουγιουμτζόγλου, Εκδότρια του εκπληκτικού περιοδικού της συμπρωτεύουσας Glow.

notosxanthia
Oι καλεσμένοι bloggers μπήκαμε backstage και τραβήξαμε φωτογραφίες…

notosmontela
Tα φουσκωτά fun χτενίσματα των μοντέλων παρέπεμπαν σε τούρτες που ήταν και το «θέμα» που έπαιζε γενικώς λόγω των 1ων γενεθλίων του καταστήματος.

notosguerlain
Μετά το show περάσαμε από το perfume bar του οίκου Guerlain, κάτι που υπάρχει ΜΟΝΟ εκεί. Αν και δεν ανήκω στις fans των αρωμάτων (τα περισσότερα με ζαλίζουν και φοράω μόνο 2 συγκεκριμένα τον τελευταίο αιώνα) ομολογώ ότι εκεί εντυπωσιάστηκα και δεν ήθελα να φύγω. Η διαδικασία εξερεύνησης όλων των exclusive αρωμάτων του θρυλικού γαλλικού οίκου είναι μοναδική και αξίζει τον κόπο να την δοκιμάσετε αν βρεθείτε εκεί.

Κατηγορίες:
Uncategorized