| 3 ΣΧΟΛΙΑ

Βόλτα στο McArthurGlen Αθήνας

Ξημέρωσε λοιπόν το Σάββατο του Θεού χθες και είπα να πάω μια χαλαρή βόλτα στο McArthurGlen. Την ίδια ιδέα με μένα είχαν πολλοί ακόμα, αν κρίνω από τον κόσμο που πηγαινοερχόταν στα δρομάκια του εκπτωτικού χωριού.

me

Τι συμπέρανα; Τι αγόρασα;

Ναι οι περισσότεροι όπως κι εγώ κρατούσαν σακούλες. Και από ότι κατάλαβα, τα shopping parks είναι πια μέρος της ζωής μας, και το εκπτωτικό smart shopping κάτι απόλυτα συμβατό με το τωρινό οικονομικό τοπίο. Είναι άλλωστε εύκολο (κι ευχάριστο) να βρεθείς με τις σακουλίτσες σου στο χέρι κι εσύ, ξέροντας ότι έχει αφαιρεθεί από το budget σου ένα ποσό που δε θα ξεσηκώσει τσουνάμι τύψεων αργότερα…

Θέλει, όμως, προσοχή να βλέπεις αρχικές τιμές και να καταλαβαίνεις τι ποσοστό έκπτωσης υπάρχει. Να σκέφτεσαι αν σε συμφέρει να πάρεις κάτι που δεν είναι ό,τι πιο φρέσκο στη μόδα στη συγκεκριμένη (εκπτωτική) τιμή που το βρίσκεις. Να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για προσφορές που τρέχουν κάθε μέρα ή/και επιπλέον εκπτώσεις και γενικά να έχεις στο on το ραντάρ για πιθανές ευκαιρίες.

amvintage

Στα American Vintage έκανα την πιο ενδιαφέρουσα επίσκεψη της ημέρας (φυσικά και υπάρχουν ακόμα πολλά ενδιαφέροντα, μιλάω για αυτό που με τράβηξε προσωπικά). Στο κατάστημα, που είχε μόλις ανοίξει την προηγούμενη ημέρα, βρήκα μια πολύ μεγάλη γκάμα από κομμάτια που διατίθενταν τα περισσότερα με 50% έκπτωση. Αξίζει τον κόπο θεωρώ γιατί υπάρχουν πολλά πλεκτά, t-shirts, φούτερ και λοιπά basics σε καλή ποιότητα και καλή τιμή.

malone
Στα Notos Galleries, βρήκα μερικούς πειρασμούς Jo Malone (στη φωτό κρέμες σώματος στην τιμή των 35€)

sebago
Το κατάστημα Sebago αξίζει για να τον πάρετε από το χεράκι και να του αγοράσετε ένα καινούργιο ζευγαράκι παπούτσια από την all time classic ετικέτα. Τα «τύπου desert» boots της φωτό έχουν 115€.

raincoat
Τα παιδικά είναι ένα από τα «σιγουράκια» κάθε εκπτωτικού χωριού (μαζί με τα αθλητικά είδη, τα εσώρουχα και άλλα που δεν επηρρεάζονται πολύ από τις νέες τάσεις της μόδας). Αυτό στη φωτό είναι ένα σούπερ φορητό αδιάβροχο, που το βρήκα με ασορτί καπελάκι και σακουλάκι-συσκευασία, στo Accessorize στην εκπληκτική τιμή των 9€. Καλές ευκαιρίες βρήκα και στο DPAM (Du Pareil au meme).

Περιμένουμε σχόλια και δικό σας feedback από δικά σας εκπτωτικά ψώνια.

Κατηγορίες:
Uncategorized