| 0 ΣΧΟΛΙΑ

New and interesting!

Μόλις μάθαμε για ένα καινούργιο γυναικείο site με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες διαγωνισμούς και σπεύδουμε να σας το πούμε.

Το beautybazaar.gr που ετοιμάζεται αυτή την περίοδο, πρόκειται να μας επιφυλάσσει συνεχώς προσφορές και διαγωνισμούς που θα ομορφύνουν τη ζωή μας. Η ομάδα του site μας είπε μάλιστα σχετικά: “Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ποιότητα σε πραγματικά απίστευτες τιμές για κάθε γυναίκα. Υπηρεσίες και προϊόντα που ίσως θεωρούσε “πολυτέλεια” θα γίνουν μέρος της καθημερινότητάς της”. Μέσα στο πνεύμα των ημερών, δηλαδή! Aκόμα, θα περιλαμβάνει μόνιμες στήλες για μόδα, μυστικά ομορφιάς και υγείας, προτάσεις για διασκέδαση και ταξιδιωτικούς προορισμούς, πικάντικα gossip, συνταγές μαγειρικής και αστρολογικές προβλέψεις.

CTLEFT

Το beautybazaar.gr ξεκινά, λοιπόν, με ένα μεγάλο δώρο: ένα τριήμερο (δύο διανυκτερεύσεις) για δύο στο Cavo Tagoo στη Μύκονο.

CTRIGHT

Γνωστό και μη εξαιρετέο, το Cavo Tagoo, το οποίο αποτελεί αγαπημένο μου spot στο “κοσμικονήσι”, διαθέτει σούπερ location, θέα και design. To δώρο περιλαμβάνει επίσης Spa και Hydrotherapy Treatment. Για να το κερδίσεις και να μάθεις περισσότερα, κάνε κλικ εδώ. Στο beautybazaar.gr θα μπορέσετε να κερδίσετε, ωστόσο, και άλλα δώρα εκτός από αυτό το τόσο πολλά υποσχόμενο τριήμερο…

Κατηγορίες:
CHEAP/CHIC IΔΕΕΣ