| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Follow Friday και καλές διακοπές…

Λοιπόν, αφού σιγά σιγά τα μαζεύουμε για διακοπές, μπορείτε να μας κάνετε follow στα social media….

marelen

Ψάξτε να με βρείτε στο twitter – είμαι η @Elenista. Η Μαρία θα μας προτρέπει να ακούσουμε όμορφη μουσική στο Facebook (http://www.facebook.com/home.php#!/maria.papagrigoriou) αλλά και στο διαδικτυακό ραδιόφωνο http://sixninesix.listen2myradio.com/ στο οποίο παίζει κι έτσι δεν θα χαθούμε.

Α προπό, αν θέλετε να δώσετε μια διαφορετική νότα στο προφίλ σας στο twitter δοκιμάστε το themeleon.com. Θα παίζετε με τις ώρες!

Αν πάλι ψάχνετε το κατάλληλο κινητό για να μας ακολουθείτε στα σόσιαλ μίντια τώρα στις διακοπές, τότε συστήνω ανεπιφύλακτα το Cha Cha της HTC.

HTC_ChaCha_

Είναι το κινητό που φτιάχτηκε ειδικά για τους social media fans – διαθέτει μέχρι και ειδικό κουμπάκι FB για να ανεβάζεις επι τόπου ό,τι θες στο Facebook). Με το που θα το αποκτήσεις, μπορεί να συντονιστεί με όλες τις επαφές και τoυς φίλους ή followers και έτσι να ξεκινήσει ένα ατέλειωτο feed στην οθόνη σου! Με άλλα λόγια μια τέλεια αγορά πριν τις διακοπές (είναι και αυτό το λευκό του χρώμα που συνδυάζεται άψογα με chic beachwear…).

Υ.Γ.: Eίπαμε σήμερα είναι Follow Friday. Κάντε follow το account του @Stylistagr αλλά και του @MissBloomgr (το νέο γυναικείο portal που ετοιμάζουμε στις Αττικές Εκδόσεις και θα είναι on air στα μέσα Αυγούστου).

Κατηγορίες:
Uncategorized