| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Merci pour tous

Tις προάλλες που είχα βρεθεί εις Παρισίους, βρήκα καιρό να επισκεφθώ το Merci, ένα μαγαζί για το οποίο είχα ακούσει πολλά.

IMG_3397

IMG_3398
Το Merci είναι το concept store μιας πιο eco-friendly και πιο “προσγειωμένης” εποχής. Δεν βρίσκεται στην σινιέ Rue Faubourg αλλά στην περιοχή της Bastille. Kαι γενικά με το που αντικρύζεις τον κήπο του καταλαβαίνεις ότι είναι το “νέο Colette”

IMG_3399

IMG_3403

IMG_3405

Kαι τι δεν θα βρεις εκεί: Από μια τεράστια σειρά δική του με eco-chic ρούχα (μονόχρωμα, βαμβακερά, στην απόχρωση των μπαχαρικών, τέλεια!) μέχρι σανδάλια δερμάτινα τύπου Μοναστηράκι και από γνωστές αγαπημένες γαλλικές ετικέτες (Paul & Joe, Vanessa Bruno, Ιsabel Marant) μέχρι μαγιό και καφτάνια παντός είδους!

IMG_3406

IMG_3410

IMG_3415
Αν συνεχίσεις να περιδιαβαίνεις στους ορόφους του (τρεις, με το υπόγειο) θα βρεις έναν ακόμα παράδεισο με είδη σπιτιού με ιδιαίτερα πράγματα για την κουζίνα και το τραπέζι αλλά και έπιπλα. Στο ισόγειο, υπάρχουν σημειωματάρια και άλλα είδη γραφής, επιλεγμένα beauty items και πολύ πρωτότυπες ιδέες για μικρο-δώρα. Ενννοείται ότι υπάρχει και καφέ και bio εστιατόριο στο υπόγειο, ενώ δύο γωνιές παραπέρα θα βρείτε ένα αντίστοιχο concept store για παιδάκια, που είναι υπερ-χαριτωμένο!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Κατηγορίες:
CHIC ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ, EΥΡΗΜΑΤΑ, Uncategorized