| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Kiehl’s @ Attica: The Afterbag

PAN_0240
Όχι ότι είμαστε τίποτε ψώνια, προς Θεού, αλλά επειδή μεταξύ άλλων είμαστε και bloggers, άρα λίιιιιγο ψώνια, μα κι επειδή η Ορσαλία Παρθένη μας έφτιαξε δύο από τις πιο «δυνατές» τσάντες του event, ξεκινάμε από εμάς.

PAN_0214
Οι πανέμορφες και ταλαντούχες Mαρία Φλώρα Παπαπαναγιώτου και Ολίβια Ευσταθίου (SOMF fashion) «πείραξαν» τον καμβά της Kiehl\’s με τα αλλόκοτα κι υπέρκομψα μοτίβα τους (τα οποία διακρίνονται και πάνω στα ρούχα τους).

PAN_0187
Beautilicious Ιλιάδα Κλάγκου με το δημιουργικό «ταίρι» της, τον πάντα υπέρλαμπρο Άλεξ Καββαδία.

PAN_0150
Cordelia Madden και Γιώργος Καράμπελας – εύκολα καταλαβαίνεις γιατί η τσάντα του ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες και συζητημένες του event.

PAN_0279
Ελευθερία Αράπογλου (Digitaria) και Γιώργος Κελέφης (ozonweb): Λατρεμένοι και δημιουργικοί, όπως το συνηθίζουν. Πίσω και ανάμεσά τους διακρίνεται η τσάντα τους που είχε ιδιαίτερη απήχηση και στους άντρες (καθώς θυμίζει κάτι ανάμεσα σε «λουκάνικο» στρατού και ποδιά χασάπη και προφανώς είναι τέλεια).

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την Kiehl\’s που μας έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά το δημιουργικό έργο όλων αυτών των φοβερών ανθρώπων που συμμετείχαν στο project και κυρίως που έδωσε σ\’ εκείνους την ευκαιρία να δημιουργήσουν κάτι τόσο ενδιαφέρον όσο αυτές οι τσάντες.

Photos: Studio Panoulis

Κατηγορίες:
EVENT, EΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, OH SO CHIC, TΣΑΝΤΟ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ