| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Kiehl’s Project: Iδού οι τσάντες της Ορσαλίας!

orsalia
Ήρθε η ώρα να δούμε ολοκληρωμένες τις συλλεκτικές τσάντες Kiehl\’s. H “δική μας” Ορσαλία Παρθένη ποζάρει με μία από τις δύο που δημιούργησε.

bigready

bigready2
Να η πρώτη! Βασισμένη σε ένα best seller Parthenis, η κλασική υφασμάτινη Kiehl\’s μεταμορφώνεται σε μια πολυμορφική, ευρύχωρη tote bag με ιδιαίτερο χαρακτήρα. Δεν είναι τέλεια για διακοπές, ταξίδια, πηγαινέλα στην πόλη;

clutchready

halfready
Να και ο φάκελος! Πραγματικά μας ενθουσίασε η ιδέα της Ορσαλίας Παρθένη να δημιουργήσει ένα clutch από τον καμβά της Kiehl\’s. Μια ιδανική eco-chic πινελιά που μπορεί να προστεθεί εύκολα σε ένα look και να του δώσει “αυτό το κάτι” που όλες ψάχνουμε αλλά δεν βρίσκουμε εύκολα…

Λοιπόν, μπορείτε να τις αποκτήσετε τις δύο αυτές τσάντες. Πως; Οι τσάντες από σήμερα και μέχρι τις 2 Ιουνίου θα εκτίθενται στο Kiehl’s στο attica. Σε αυτό το διάστημα, είστε όλοι καλεσμένοι να πάτε εκεί, να φωτογραφηθείτε και να μπείτε στην κλήρωση για να αποκτήσετε τη δική σας, μοναδική Kiehl’s shopping-bag.

Υπάρχει και καλός σκοπός
Για κάθε μία από τις μοναδικές αυτές τσάντες που θα δημιουργηθούν, η Kiehl’s στο attica προσφέρει €100 που θα διατεθούν για την πραγματοποίηση ενός οικολογικού εργαστηρίου Τέχνης για τα παιδιά της περιοχής Κεραμικός-Μεταξουργείο. Το εργαστήρι αυτό θα λάβει χώρα στη Γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή με την καθοδήγηση του ΜΚΟ «Ελλάδα Καθαρή» . Ο στόχος είναι τα παιδιά να δημιουργήσουν έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά, να αναπτύξουν οικολογική συνείδηση και να το βιώσουν μέσα από έναν ευχάριστο μαθησιακό τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση της Kiehl’s, μπορείτε να βρείτε στο www.facebook.com/kiehlsingreece

Κατηγορίες:
Uncategorized