| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Οι τσάντες Kiehl’s της Ορσαλίας:Έχουμε νεότερα!

kiehls

To project της Kiehl\’s με τους designers που θα δημιουργήσουν από μία συλλεκτική τσάντα ο καθένας συνεχίζεται. Κι εμείς εδώ στο ohsochic.gr παρακολουθούμε από κοντά την Ορσαλία Παρθένη, η οποία μας αποκάλυψε λίγα περισσότερα για την ιδέα της σε μια επίσκεψή μας στο ατελιέ της, απ\’ όπου και οι φωτογραφίες.

patron
Η αγαπημένη μας και πάντα ευρηματική σχεδιάστρια ξεκίνησε από δύο επιτυχημένα πατρόν της τελευταίας συλλογής της. Αντλώντας έμπνευση από δύο, λοιπόν, τσάντες best sellers Parthenis θα δημιουργήσει ανάλογες με τον καμβά της Kiehl\’s. Η πρώτη είναι το στρογγυλό clutch που διπλώνει και γίνεται ημικύκλιο…

patronmore
…και η δεύτερη μια μεγάλη, ευρύχωρη και πολυμορφική tote bag που βιαζόμαστε να την δούμε ολοκληρωμένη. (Εδώ είναι μια καλή ευκαιρία να προσθέσουμε πόσο θαυμάζουμε ό,τι κάνει η Ορσαλία γιατί καταφέρνουν πάντα μα πάντα να συνδυάζουν λειτουργικότητα και απόλυτα επίκαιρο στυλ).

Aν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το τι κάνουν οι υπόλοιποι σχεδιαστές, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τα blogs που συμμετέχουν στο project και είναι τα εξής:
Άλεξ Καββαδίας (τραγουδιστής)- Beautylicious
Έλενα Σύρακα (σχεδιάστρια κοσμημάτων)- Yatzer
Πηνελόπη Καπνουλα (αρχιτέκτονας)- Fashionarchitect
Φώτης Πεχλιβανίδης (εικαστικός) – Beautyblog
Eλευθερία Αράπογλου (Digitaria) (σχεδιάστρια μόδας) – Ozonweb
Πάνος Καλλίτσης (Make-up artist & hair-stylist)- Beautydiaries
MF Papapanagiotou & Olivia Efstathiou (SOMF) (σχεδιάστριες μόδας) – Miss-Athenes
Γεώργιος Καράμπελας (concept maker)- LFoF

Λίγες ακόμα πληροφορίες:
Ο ΣΚΟΠΟΣ
Για κάθε μία από τις μοναδικές αυτές τσάντες που θα δημιουργηθούν, η Kiehl’s στο attica προσφέρει €100 που θα διατεθούν για την πραγματοποίηση ενός οικολογικού εργαστηρίου Τέχνης για τα παιδιά της περιοχής Κεραμικός-Μεταξουργείο. Το εργαστήρι αυτό θα λάβει χώρα στη Γκαλερί Ρεβέκκα Καμχή με την καθοδήγηση του ΜΚΟ «Ελλάδα Καθαρή» . Ο στόχος είναι τα παιδιά να δημιουργήσουν έργα τέχνης από ανακυκλώσιμα υλικά, να αναπτύξουν οικολογική συνείδηση και να το βιώσουν μέσα από έναν ευχάριστο μαθησιακό τρόπο.

Οι τσάντες θα εκτεθούν στο Kiehl’s στο attica από τις 26 Μαίου μέχρι τις 2 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα, είστε όλοι καλεσμένοι να έρθετε στον χώρο μας, να φωτογραφηθείτε, να μπείτε στην κλήρωση και να αποκτήσετε τη δικής σας, μοναδική Kiehl’s shopping-bag.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση της Kiehl’s, μπορείτε να βρείτε στο www.facebook.com/kiehlsingreece

Κατηγορίες:
Uncategorized