| 12 ΣΧΟΛΙΑ

Κέρδισε μια συλλεκτική τσάντα Κiehl’s

kiehls

Ακούστε ένα τέλειο project που μας φέρνει η Kiehl\’s πάλι. Βέβαια, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο από το γνωστό brand με τις πάντα εκπληκτικές πρωτοβουλίες.

Ονόματα γνωστά από το χώρο του design και της μόδας ανέλαβαν να μεταγγίσουν μερος της εμπνευσής τους ο καθένας σε μια δική του συλλεκτική τσάντα Kiehl\’s. Αφετηρία η κλασική υφασμάτινη tote bag με το λογότυπο της Κiehl\’s. Κάποιοι bloggers (ανάμεσα τους και εμείς του ohsochic.gr) θα παρακολουθήσουμε τη δημιουργική διαδρομή τους. Κι εμείς έχουμε την τύχη και την τιμή να συνεργαστούμε με την Ορσαλία Παρθένη, μια σχεδιάστρια μόδας που δεν σταματήσουμε ποτέ να λέμε πόσο άξια και ταλαντούχα (και προσγειωμένη στην εποχή της) είναι και πόσο ξεχωρίζει για όλα της αυτά τα χαρίσματα στο ελληνικό fashion τοπίο. Η δημιουργική αυτή καμπάνια γίνεται για να βοηθηθούν τα μη προνομιούχα παιδιά του κέντρου της Αθήνας (αφού με τα έσοδα των τσαντών θα διατεθούν για την πραγματοποίηση ενός οικολογικού εργαστηρίου Τέχνης για τα παιδιά της περιοχής Κεραμικός-Μεταξουργείο).

clutch
Αυτό το στρογγυλό clutch είναι το πρώτο βήμα για την δημιουργία της Ορσαλίας, λοιπόν. Stay tuned γιατί πολύ σύντομα θα σας πούμε περισσότερα! Kαι θα σας δείξουμε που ακριβώς το πάει η Ορσαλία με την τσάντα της….

Οι τσάντες θα εκτεθούν στο Kiehl’s στο attica από τις 26 Μαίου μέχρι τις 2 Ιουνίου. Σε αυτό το διάστημα, είστε όλοι καλεσμένοι να έρθετε στον χώρο της Kiehl\’s στο attica, να φωτογραφηθείτε, να μπείτε στην κλήρωση και να αποκτήσετε τη δικής σας, μοναδική Kiehl’s shopping-bag.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση της Kiehl’s, μπορείτε να βρείτε στο www.facebook.com/kiehlsingreece

Κατηγορίες:
Uncategorized