| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Τι αγόρασα στο εκπτωτικό χωριό McArthur Glen

napoli2

Πριν από λίγες ημέρες, έγραψα για την παρουσίαση του McArthur Glen που πρόκειται να ανοίξει στην Αθήνα. Γενικά είδα ενδιαφέρον από τους αναγνώστες και γι αυτό επανέρχομαι στο θέμα, αφού στο μεταξύ ταξίδεψα με την εν λόγω εταιρεία στην Ιταλία και είχα την ευκαιρία να δω από κοντά δύο outlets της McArthur Glen, αυτό της Νάπολης και αυτό της Ρώμης.

forblog

Ναι γενικά το concept είναι ενδιαφέρον. Ψωνίζεις εμπόρευμα σε τιμή-προσφορά χωρίς να νιώθεις έτσι, αφού όλα είναι υπέρκομψα, καθαρά, τακτοποιημένα. Μπαινοβγαίνεις σε πανέμορφες μπουτίκ, απολαμβάνεις άψογη εξυπηρέτηση και κάνεις το διάλειμμά σου σε καφέ και εστιατόρια με σέρβις και είδη υψηλής ποιότητας!

Εβγαλα φωτο και μερικά από αυτά που αγόρασα. Από αριστερά προς τα δεξιά, βλέπετε: μαγιό γκρι, μινιμάλ Calvin Klein 32 ευρώ, μπλούζα-καφτάνι από Brooks Brothers (πολύ Hamptons-chic, ε;) 56 ευρώ και αθλητικά Nike 40 ευρώ! Ναι, λοιπόν, κρύβονται ευκαιρίες. Μάλλον ούτε καν κρύβονται. Οι συνταξιδιώτισσές μου βρήκαν και άλλα καλούδια: π.χ. φούστα pencil Burberry με 100 ευρώ, φάκελο Valentino με 200 ευρώ.

Αναμένουμε με ανυπομονησία το opening του McArthur Glen στα Σπάτα στις 2 Ιουνίου και περιμένουμε να δούμε εξίσου κομψά μαγαζιά με αυτά της Ιταλίας αλλά και να φάμε το ίδιο νόστιμα φαγητά στα εστιατόριά του και τα καφέ του.

Κατηγορίες:
Uncategorized