| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Μc Arthur Glen: Όσα έμαθα για το εκπτωτικό χωριό

Χθες έγινε η επίσημη παρουσίαση του McArthur Glen Designer Outlet στο Matsuhisa στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

mcarthurglen

Να που ήρθε και η σειρά της Αθήνας να φιλοξενήσει το δικό της εκπτωτικό χωριό. Από μόνο του ακούγεται φιλόδοξο project αλλά και επίκαιρο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι shoppers της οικονομικής κρίσης αγαπούν ιδιαίτερα λέξεις, όπως: “outlet”, “εκπτώσεις” κλπ…

mcarthurglen

Σχεδιασμένο σε νεοκλασικό στυλ, το McArthur Glen Designer Outlet θα καταλαμβάνει 21.000 τετραγωνικά μέτρα και θα περιλαμβάνει 110 καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, τα οποία προσφέρουν χαμηλότερες τιμές όλο το χρόνο σε brands όπως –μεταξύ άλλων – Versace, Cavalli, Moschino, Ferre, Trussardi, Richmond, Brooks Brothers, Replay, Tommy Hilfiger, Timberland, Nautica, Gant, Lacoste και Columbia.. Tα καταστήματα θα πωλούν εμπόρευμα της περασμένης σεζόν αλλά και πολλά καινούργια αφού πολλές εταιρείες, πλέον, κυκλοφορούν ειδικές συλλογές για outlet. Μάλιστα, λέει, ο Ralph Lauren, που το κάνει αυτό, βγάζει μεγάλο μέρος του τζίρου του από αυτές τις συλλογές. Θα έχει και 10 εστιατόρια με διάφορες κουζίνες και για διάφορα βαλάντια.

Τα McArthurGlen Designer Outlets καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο χώρο στα designer outlets με 19 κέντρα σε όλη την Ευρώπη. Στο portfolio τους συμπεριλαμβάνεται και το μεγαλύτερο designer outlet της Ευρώπης, το Serravalle Designer Outlet στο Μιλάνο με 180 καταστήματα.

Το McArthurGlen Designer Outlet Athens θα βρίσκεται στην περιοχή Γυαλού στα Σπάτα – όπως μας είπαν, αυτό βρίσκεται στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Θα ανοίξει στις 2 Ιουνίου.

Προσθέτουμε από το δελτίο τύπου: “Επιπρόσθετα, επιβραβεύουμε τους τακτικούς μας πελάτες όλο το χρόνο με επιπλέον προσφορές, προσκλήσεις σε VIP εκδηλώσεις, previews και αποκλειστικά promotions επιπλέον των κατά 35 – 70 % χαμηλότερων τιμών όλο το χρόνο”.

Μμμ διόλου κακό… Άντε με το καλό (και με καλά brands)

Κατηγορίες:
Uncategorized