| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Βloggers Only: Το preview στο showroom HM

Να που εμείς οι μπλόγκερζ μαζευτήκαμε για μια ακόμη φορά μπροστά από πολλά ρούχα. Ωραία ρούχα. Και προσιτά, πάνω από όλα! Το H&M μας κάλεσε σε μια βραδυά αφιερωμένη στις συλλογές που πρόκειται να φιλοξενήσει στα καταστήματά του.

1
Μια φούστα κομμένη και ραμμένη για νησιά και διακοπές. Να τη φορέσεις και να κάτσεις σε ταβερνάκι πάνω σε βότσαλα ένα πράγμα… Είναι από την WaterAid Collection, όλη στα μπλε, η οποία θα βγει στα μαγαζιά τέλη Μαϊου και την είδαμε πρώτη φορά χθες. H συλλογή έχει σχέση με την ομώνυμη φιλανθρωπική κίνηση WaterAid (διάβασε περισσότερα εδώ)

2
Τέλεια; Η τσάντα αυτή ανήκει στις σοφές προσιτές αγορές της σεζόν. Think about it!

3
Να και μέρος της Conscious Collection. Πράσινα και περιβαντολογικά προσαρμοσμένα υλικά χρησιμοποιούνται για τα ρούχα αυτής της συλλογής που θα έρθει στα καταστήματα στις 14 Απριλίου. Η συλλογή έχει να κάνει με την αιεφορία της μόδας και πραγματικά αξίζει να ανακαλύψετε περισσότερα γι αυτό εδώ κι εδώ!

4
Tα μαγιό φέτος στο H&M έχουν απίθανα prints. Να μια πολύ μικρή γεύση.

5
Αυτά ειναι τα Swedish Hasbeens. Η cult μάρκα παπουτσιών με τις ξύλινες σόλες υπογράφει μια αποκλειστική συλλογή για τα H&M, αναβιώνοντας αυθεντικά σουηδικά στυλ των 70ς. Ό,τι καλύτερο για μια clog-οσεζόν όπως η φετινή.

Κατηγορίες:
Uncategorized