| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Nivea @ .LAK Fashion Show

H Νivea φέτος γιορτάζει τα 100 της χρόνια, κάνει πολλά πράγματα και την βλέπουμε around συχνά, φέρνοντας στο μυαλό μας ένα από τα πιο αγαπημένα και εμβληματικά είδη ομορφιάς.

Το μπλέ στρογγυλό κουτάκι μας υποδέχτηκε σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα fashion shows φέτος, σε αυτό του Λάκη Γαβαλά, όπου είδαμε την ανοιξιάτικη συλλογή .LAK. Εννοείται ότι πάντα όταν πάς σε show της .LAK περιμένεις εκπλήξεις. Κι εννοείται ότι και το show της περασμένης Τετάρτης τις πρόσφερε απλόχερα. Μια από τις εκπλήξεις ήταν και η τόσο fun και καλαίσθητη παρουσία του χορηγού Nivea.

PAN_0001
Τι έχετε να πείτε για την “ταπετσαρία” από μπλε συσκευασίες Nivea στην είσοδο; Δημιούργησε ένα φουτουριστικό διάδρομο και ένα απόλυτα φωτογραφικό φόντο για φωτό επωνύμων!

PAN_1578
Τα μπλε φουσκωτά τόπια Nivea που πήραμε στο τέλος είναι από μόνα τους cult αντικείμενα. Τα προΪόντα της μάρκας είχαν δυναμική παρουσία και μέσα στην goody bag που βρήκαμε πάνω στη θέση μας.

PAN_2025
Και φυσικά δεν έλειψαν major εκπλήξεις πάνω στην πασαρέλα. Η Φανή Χαλκιά ήταν η ιδανική guest star στο catwalk ενός show με έμπνευση από τον κόσμο των σπορ.

Περιοριζόμαστε σε αυτά και σας παραπέμπουμε εδώ για να δείτε και άλλους επώνυμους στην πασαρέλα και εδώ για να δείτε περισσότερα ρούχα και ολίγη από front row.

Αν θέλετε να δείτε το video του show, κάντε κλικ εδώ

Κατηγορίες:
Uncategorized