| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Athens Xclusive Designers Week: Όλα τα νέα

ANGELOS FRENTZOS

Στο ίδιο μέρος το γνωστό (Μέγαρο εθνικής Ασφαλιστικής, στη λεωφόρο Συγγρού) από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί η (ένατη κατά σειρά) Athens Xclusive Designers Week, παρουσιάζοντας τάσεις για τον ερχόμενο φθινόπωρο / χειμώνα. Οι σχεδιαστές που συμμετέχουν είναι οι: Angelos Frentzos (φωτο), Antoine Antoniadis, Myrto Dramountani, Melissa Diamantidi, Stephan Caras, Indashio, Andreea Tincu and Sense, Chara Lebessi, Celebrity Skin, Stelios Koudounaris, Ratt by Rita Attalla, Christine & Joe, Miltos. Για πρώτη φορά θα γίνουν και δύο fashion shows με αξεσουάρ από τα brands de.bour shoe studio και Ippolitο.
Η 2η ημέρα της AXDW, Κυριακή 20 Μαρτίου 2011, θα είναι αφιερωμένη και πάλι στους νέους σχεδιαστές. Φέτος συμμετέχουν οι: nadia Rapti & Teknio kerasioti, Vasia Kont, CorBo, Agaliou Kostantina, Empire, jeΑnS, Nikomia, Konstantinos Mitrovgenis και οι περσινοί νικητές των βραβείων Asel & Eleonora και Ourania_Kay. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στο θεσμό των New Designers Awards και θα κριθούν από μια επιτροπή που αποτελείται από buyers, fashion editors και καταξιωμένους σχεδιαστές.
Στις (πάντα εμπνευσμένες από τη μόδα) παράλληλες εκδηλώσεις της διοργάνωσης περιλαμβάνονται το Fashion Wisdom Exhibition (μια έκθεση με αποφθέγματα μεγάλων σχεδιαστών που έχουν στιγματίσει την ιστορία της διεθνούς μόδας), η Xclusive Vintage Boutique (μια vintage συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ υπογραμμένα από σημαντικούς σχεδιαστές, τα οποία οι επισκέπτες θα μπορούν να αποκτήσουν σε μοναδικές τιμές) και η έκθεση textile design της νεαρής Ελληνίδας σχεδιάστριας υφασμάτων Annie P (που έχει δημιουργήσει prints για τον Roberto Cavalli, την .LAK και αρκετούς Έλληνες σχεδιαστές). Επίσης, η AXDW σε συνεργασία με την Colgate θα πραγματοποιήσει το Fashion Hunt, όπου οι καλεσμένοι σε κάθε επίδειξη μόδας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν fashion gifts και αξεσουάρ.

Κατηγορίες:
Uncategorized