| 58 ΣΧΟΛΙΑ

Οh so chic contest! Kερδίστε προσκλήσεις για το .LAK Fashion Show

lakinvite

Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να προσφέρουμε προσκλήσεις για τo επόμενο fashion show της .LAK, που γίνεται την Τετάρτη 16 Μαρτίου. Είναι από τα fashion shows που γίνονται πάντα talk of the town και που ξεχωρίζουν για το concept τους (πάντα witty, με χιούμορ και τέλεια σκηνοθεσία!). Με άλλα λόγια δεν θα απολαύσετε μόνο ρούχα αλλά και θέαμα! Τονίζουμε ότι για το show αυτό δεν πωλούνται εισητήρια, το βλέπεις μόνο με πρόσκληση. Για την εν λόγω παραγωγή δεν έχουμε πολλά στοιχεία (δεν μας λένε πολλά για να μην χαλάσουν την έκπληξη) αλλά ήδη μας ιντριγκάρει πολύ η πρόσκληση με το ρετρό λογότυπο και το πάντρεμα με την εικόνα της κλασικής μπλε Nivea που είναι και ο μεγάλος χορηγός του event.

Η Nivea είναι μάλιστα αυτή που μας προσφέρει 5 διπλές προσκλήσεις! Αν θέλετε να κερδίσετε μία από αυτές και να πάτε στο .LAK Fashion Show με ένα φίλο σας ή μία φίλη σας, αφήστε (κατά το γνωστό τρόπο των διαγωνισμών μας) ένα σχόλιο. Την Δευτέρα το απόγευμα θα κάνουμε κλήρωση και θα αναγγείλουμε τους νικητές.

Η Nivea γιορτάζει φέτος 100 χρόνια και κάνει πράγματα και θαύματα. Την είδαμε στο Next Top Model, την βλέπουμε τώρα στο Greek Idol και να την τώρα και στο .LAK Fashion Show!

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ POST ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!

Κατηγορίες:
Uncategorized