| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Oh, So Chic! @ MAD TV

m_e
Ερώτηση: Γιατί αυτή η φωτο είναι έτσι περίεργη και γιατί εγώ έχω στο κούτελό μου το logo του MAD; Απάντηση: Διότι η φωτο προέρχεται από την τηλεοπτική εμφάνιση του Oh, So Chic! στο MAD TV το Σάββατο που μας πέρασε. Αφορμή για το ευτυχές συμβάν, το MADWALK: The Fashion Music Project, το μεγάλο event που ετοιμάζει το MAD για τις 2 Φεβρουαρίου, στο οποίο stars της ελληνικής μουσικής συναντούν stars της ελληνικής μόδας (περισσότερες πληροφορίες εδώ).
Η εκπομπή θα προβληθεί σε επανάληψη απόψε στις 8, αν τη χάσατε το Σάββατο και θέλετε να την/μας δείτε.

m
DSC04192
Για πρώτη φορά, δεν έχουμε να κάνουμε κανένα αρνητικό σχόλιο για τηλεοπτική μας εμφάνιση. Ήμασταν άνετες, τα είπαμε ωραία και ήμασταν γενικά καλές. Αλλά περιμένουμε και τα δικά σας σχόλια!!

DSC04199
H Νικολέττα Ράλλη ήταν μια υπέροχη hostess (θα το διαπιστώσετε απόψε το βραδάκι). Στην ίδια εκπομπή εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, που έχει τη σκηνοθεσία και την καλλιτεχνική διεύθυνση του Madwalk.

DSC04197
DSC04198
Μας ζήτησαν να παρουσιάσουμε και τα “φετίχ” μας, που ενώνουν μουσική και μόδα. Για μένα, ήταν η μουσική συλλογή SEX (κομμάτια από το jukebox που βρισκόταν στην μπουτίκ της Westwood την περίοδο \’74-\’76), για την Ελένη ένα παλιό άρθρο της για τον Stephen Sprouse που ανέφερε την μούσα-φίλη Debbie Harry.
Μη μας χάσετε απόψε, we rock!

Κατηγορίες:
EΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, FASHION NEWS, OH SO CHIC, VIVIENNE WESTWOOD, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ