| 3 ΣΧΟΛΙΑ

Seven7 Shapes: The Smartest Jeans so far

DSC04109
Λοιπόν, τελευταία τα Seven7 jeans έχουν γίνει ακόμη πιο ελκυστικά εξαιτίας της άφιξης δύο σχεδιαστριών από τον Roberto Cavalli. Για την επόμενη άνοιξη, όμως, η εταιρεία έχει ετοιμάσει μια σειρά πολύ μοναδική, την Seven7 Shapes. Την είδαμε χθες στο press preview της Felous Fashion Group (σύντομα θα έχουμε report και για άλλα, εξίσου ενδιαφέροντα πράγματα).

DSC04107
Εκτός από τους ωραίους ντένιμ τόνους και την τέλεια εφαρμογή πάνω στο σώμα, η σειρά Seven7 Shapes έχει μία επιπλέον ιδιαιτερότητα: Μια επεξεργασία με μικροκάψουλες κατά της κυτταρίτιδας. Μέσω της τριβής πάνω στο σώμα, φυσικά συστατικά απελευθερώνονται στο εσωτερικό του παντελονιού και κάνουν ένα μασάζ που βελτιώνει την όψη του δέρματος (έχουν γίνει και σχετικές δοκιμές που έχουν δείξει αποτελέσματα, μας είπαν από την FFG).

DSC04108
Μαζί με κάθε παντελόνι, παίρνετε σπρέι για να ανανεώνεται η αντικυτταριτιδική φόρμουλα στο εσωτερικό του παντελονιού (χρειάζεται ψέκασμα κάθε δέκα φορές που το φοράτε – πλένετε το τζιν στο χέρι και το ψεκάζετε βρεγμένο). Προφανώς, όλο αυτό είναι ένα βήμα παραπάνω στην αναζήτηση του ιδανικού τζιν: Αντί να ψάχνετε αυτό που κάνει το bootie να φαίνεται τέλειο, τώρα διαλέγετε αυτό που όντως κάνει το bootie τέλειο. Καλό, ε;

Κατηγορίες:
PRESS DAY, ΑΝΟΙΞΗ 2011, ΕΥΡΗΜΑΤΑ