| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Kiehl’s Night Out

kiels1
Λίγες μέρες πριν εν μέσω πολλών παρουσιάσεων (γι αυτό και το καθυστερημένο post) περάσαμε μια διαφορετική, τέλεια βραδιά αφιερωμένη στους bloggers. Την ιδέα την είχε η Kiehl\’s, μια διαφορετική, τέλεια μαρκα με καλλυντικά φαρμακείου (και τι φαρμακείου!) H ιστορία έχει ως εξής …

kiehls4
Το 1851, ο John Kiehl άνοιξε το φαρμακείο του στη γωνία 13th Street & 3rd Avenue και άρχισε να παρασκευάζει τα πρώτα φαρμακευτικά τονωτικά και καταπραϋντικά προϊόντα από φυτικά συστατικά για τους Νεοϋρκέζους. Η εταιρεία καλλυντικών Kiehl’s μέχρι σήμερα έχει κατορθώσει να μείνει πιστή σε ένα σπάνιο και χαρισματικό προφίλ, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά που έχει να δώσει η φύση, χωρίς δοκιμές σε ζώα, με ανακυκλώσιμες συσκευασίες, με σεβασμό προς τον πελάτη, με ζεστό service στα απανταχού corners της, αλλά και με πολλές φιλανθρωπικές ενέργειες και πρωτοβουλίες για τη διάσωση του περιβάλλοντος.

431937
Τέτοιες πρωτοβουλίες παίρνει και η Kiehl\’s στην Ελλάδα και αυτό είναι κάτι που μας ενθουσίασε ακόμα περισσότερο. Να για παράδειγμα τις προοάλλες μια ομάδα εθελοντών μεταμόρφωσαν ένα οικόπεδο στο Μεταξουργείο που παραχώρησε ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων, σε χώρο παιχνιδιού για τα παιδιά της περιοχής. (Διαβάστε περισσότερα γι αυτό εδώ)

kiels2
Πίσω τώρα στο βράδυ που οργάνωσε ειδικά για τους bloggers. \’Ηταν Thanksgiving και έτσι είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το κλασικό αμερικάνικο μενού με γαλοπούλα, cranberry sauce, πουρέ από κολοκύθα κλπ κλπ. Delicious!

kiehls7
Βγήκαμε και φωτό με τον Mr. Bones, τον σκελετό-μασκότ της Kiehl\’s που βρίσκεται σε όλα τα καταστήματα και corners της εταιρείας τονίζοντας το φαρμακευτικό αλλά και fun προφίλ της! Στο Syrtaki Dance τον συνοδεύουμε η Μαρία Χατζηαμάλλου, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και εγώ!

Αν και παλιά στο χώρο, η Kiehl\’s είναι απόλυτα μέσα στο πνεύμα της εποχής μας. Ουσιαστική δουλειά χωρίς φανφάρες, σεβασμός στη φύση και τον άνθρωπο. Γι αυτό εκτός από παρελθόν και παρόν θα έχει και μέλλον.

Κατηγορίες:
Uncategorized