| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Dealicious Charity

Picture1-470x415

TO ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣΙΟ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ

Η πιο ξεχωριστή μέρα! Για εμάς στο dealicious.gr η Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010 είναι η πιο ξεχωριστή μέρα γιατί θα έχουμε την καλύτερη προσφορά της χρονιάς!
Δεν είναι μόνο μια έκπτωση 90% σε κάποιο φανταστικό spa ή στο καλύτερο sushi της πόλης! Είναι πολλά περισσότερα!
Όπως είναι γνωστό, το dealicious.gr είναι μια διαδραστική ιστοσελίδα με καθημερινές προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις, έως και 90%, σε διάφορα είδη και υπηρεσίες που δραστηριοποιείται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
Ωστόσο, το dealicious.gr είναι μια σελίδα διαφορετική από άλλες παρεμφερείς, καθώς επιθυμεί να εφαρμόσει στην πράξη το κοινωνικό της προφίλ και να εστιάσει πέρα από το προσωπικό της κέρδος, στο όφελος της ελληνικής κοινωνίας και συγκεκριμένα κάποιων ευπαθών ομάδων!
Με αφορμή τις γιορτές, θα θέλαμε να αφιερώσουμε την ιστοσελίδα μας για ένα ολόκληρο 24άωρο, και συγκεκριμένα την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010, στην προσφορά κουπονιών αξίας από €1 που θα δοθούν για την οικονομική υποστήριξη των κάτωθι μη κερδοσκοπικών συλλόγων:
Για την Αθήνα: Πανελλαδικός Σύνδεσμος Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων (ΠΑΣΥΠΚΑ)
Για τη Θεσσαλονίκη: Σύνδεσμος Παραπληγικών Ελλάδος “Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”.
Με την ευγενική χορηγία της Εμπορικής Τράπεζας (με την οποία συνεργαζόμαστε) η προμήθειά της για τις πιστωτικές κάρτες δε θα ισχύσει για εκείνη την ημέρα και για την εν λόγω «προσφορά», άρα θα διατεθεί ολόκληρο το ποσό στους ανωτέρω συλλόγους!
Ήδη έχουμε συνεννοηθεί με αρκετούς bloggers να κάνουν αναφορά της συγκεκριμένης «προσφοράς» στο site ή blog τους και θα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως και τη δική σας βοήθεια!

Με εκτίμηση, Η Ομάδα του Dealicious.gr

Κατηγορίες:
Uncategorized