| 6 ΣΧΟΛΙΑ

Οne (very) good-hair-day!

Λοιπόν σήμερα η μέρα άρχισε πολύ ευχάριστα με ένα ραντεβού για χτένισμα στο νέο χώρο του Πάνου Καλλίτση, του γνωστού hair/make up artist πολλών διασήμων… Δεν είμαι καθόλου εύκολη πελάτισσα κομμωτηρίου, δεν το κάνω επίτηδες αλλά το μαλλί μου είναι εκ γενετής πολύ αντιδραστικό. Όμως εκεί όλα πήγαν κάτι παραπάνω από καλά. Και εκτός από μαλλί, μου έφτιαξαν και τη διάθεση. Θα καταλάβετε γιατί:

kalxoros

O χώρος έχει αυτό το 60s στυλ και σε συνδυασμό με τη μουσική (πολύ ιδιαίτερες διασκευές πολύ γνωστών κομματιων) σου βάζουν την ιδέα ότι κάνεις ένα διάλειμμα για λίγο. Ενα ευχάριστο διάλειμμα. Μελετημένες λεπτομέρειες φτιάχνουν όλο το κλίμα. Το προσωπικό πασχίζει να ικανοποιήσει απαιτητικές τρίχες σαν τις δικές μου. Ο Πάνος τριγυρνάει και τελειοποιεί τα πάντα! Τι άλλο να ζητήσει μια αιωνίως φριζαρισμένη (και φρικαρισμένη) κεφαλή;

caltea
Το τσαγάκι μου μόλις σερβιρισμένο.

calbag
Η λεπτομέρεια που λάτρεψα! Το δερμάτινο μαξιλαράκι για τις τσάντες.

calohsochic
Να και τα βιβλία μας, που από ότι μάθαμε ξεφυλλίζονται με ενδιαφέρον από τις πελάτισσες. Αν και το ακόμα καλύτερο είναι ότι όταν βάφεις τα μαλλιά σου σε ένα χώρο σαν vintage τραπεζαρία, σου φέρνουν μικρά laptop για να σερφάρεις όσο περιμένεις. Καλό!

calbookk
Εννοείται ότι με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον ξεφυλλίζουν τα book του Πάνου, που μέσα τους βρίσκει κανείς όλη τη showbiz σε δουλειές, εξώφυλλα και σελίδες που έχει κάνει ο Πάνος Καλλίτσης.

Πληροφορίες, ακριβή διεύθυνση και περισσότερα για το νέο χώρο του εδώ

Κατηγορίες:
ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ