| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Lito once again

Να που περασε ο καιρος και βρεθηκαμε παλι στο Κολωνάκι στο άντρο της Λητούς Καρακωστάνογλου, γνωστό και ως LITO-Cabinet de Curiosites. Είδαμε υπέροχα πράγματα για μια ακόμη φορά. Μερικά από αυτά ακολουθούν παρακάτω:

lito3

Tα πρώτα που μας κίνησαν την προσοχή ήταν τα σκουλαρίκια στα αυτιά της ίδιας της δημιουργού! Ναι, πραγματικοί σκαραβαίοι, βαλσαμωμένοι, γίνονται για πρώτη φορά κόσμημα.

lito4
Επίσης από την ίδια σειρά, ένα υπέροχο κρεμαστό κόσμημα. Για την ιστορία, η Λητώ ανακάλυψε τους πρώτους σκαραβαίους στη Μαδαγασκάρη το 2008, ενώ η συλλογή της αυτή παρουσιάστηκε φέτος και στο Παρίσι, στη γκαλερί BSL.

lito
Μερικά ακόμα κρεμαστά το ένα καλύτερο από το άλλο….

lito2
Ένα ακόμα μοναδικό κομμάτι από τη συλλογή με αυθεντικές vintage pasmanterie. Ιδανικό αν θέλεις να ποντάρεις σε ένα κόσμημα αντί για φόρεμα τωρα στις γιορτές. Ιδέα που δε βρίσκουμε καθόλου κακή… Η Λητώ έχει κοσμήματα που ξέρουν να μην περνούν απαρατήρητα…

gouri2
Nα και το “Lucky Eleven”, το γούρι της για την καινούρια χρονιά. Στοιχίζει 75 ευρώ. Και όπως μας λέει και η ίδια: “Η λάμψη, η τύχη και η ευημερία κλείστηκαν μέσα σ\’ ένα μικρο τετράφυλλο τριφύλλι από ημιπολύτιμες πέτρες, περασμένο από μια αυθεντική αλυσίδα του \’70 και με μια μικρή δόση χρυσόσκονης, σκορπισμένης στο εσωτερικό του”. Ό,τι πρέπει, έτσι δεν είναι;

Info:
LITO Cabinet de Curiosites
Ηροδότου 25, Κολωνάκι
τηλ. 210-7295177
lito.jewelry@gmail.com

Κατηγορίες:
Uncategorized