| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Back from NY: Κι άλλα ωραία!

IMG_1272
Ξεκινάμε ανάποδα, από τα dessert. Ιδού τα συστατικά μιας πασίγνωστης συνταγής επιτυχίας, των cupcakes στο Μanoglia Bakery.

IMG_1220
Στα Starbucks απέναντι από το Lincoln Center, όπου γινόταν η εβδομάδα μόδας.

IMG_1102
Η θεϊκή Erin Wasson στο εκπληκτικά οργανωμένο event της Maybelline στο Fashion Night Out. Περισσότερα για αυτό, διαβάστε εδώ

MNY_FW_Sept10_DKNY_354
dkny11
Πυρετός στα παρασκήνια. Πριν το fashion show DKNY, oι μακιγιέρ της Maybelline NY βάφουν πυρετωδώς αλλά και με επαγγελματική σιγουριά και ψυχραιμία, έτσι όπως τους καθοδηγεί η Charlotte Willer, global makeup artist της Maybelline NY, την οποία και βλέπουμε επί το έργον στην κάτω φωτογραφία.

IMG_1067
Mε τη «μορφή» Essie Weingarten, των γνωστών βερνικιών Essie που όλες αγαπάμε. Την συνάντησα στο booth της στο Lincoln Center και μιλήσαμε για λίγο (πέρσι την είχαμε κάνει συνέντευξη για το InStyle, όταν είχε έρθει στην Αθήνα). Η Εssie ακόμα θυμάται την περσινή της εμπειρία στο Ελλάντα: έτυχε να βρίσκεται εδώ την ημέρα των εκλογών. Από τις πρώτες της κουβέντες (και αφού αναγνώρισε την απόχρωση Bahama Mama στο μανικιούρ μου…) μου είπε: «Τι κάνετε εκεί στην Ελλάδα με την οικονομία. Εγώ βλέπω τις Ελληνίδες να αγοράζουν τα Louboutin το ένα μετά το άλλο. Κανένας δεν πληρώνει φόρο εκεί;». Εύλογη η απορία της Μανχατανέζας… Ουδέν Σχόλιον!

IMG_1089
Η Goody Bag του BCBG Max Azria που μεταξύ άλλων περιείχε ένα χυμό με χαλαρωτικές ιδιότητες (και το όνομα αυτού P.M.Relax) και μια μάσκαρα Maybelline Falsies (την ίδια που είδαμε να χρησιμοποιούν και στα παρασκήνια οι make up artists της Maybelline)

IMG_0998
Άποψη του αγαπημένου καταστήματος Antropologie. Αναγνωρίζετε την ποδιά της Σάρλοτ με τα cupcakes που φορούσε στην σκηνή στην κουζίνα του SATC 2;

Κατηγορίες:
Uncategorized