| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Athens Summer Bazaar / Fall Preview

image1
Μιλάμε για έναν αχανή χώρο γεμάτο με απίστευτα ρούχα από απίστευτα brands (DKNY, Deha, Ted Baker, Calvin Klein, Seven, Theory, Von Dutch και άλλα πολλά). Tο bazaar της FFG είναι ο παράδεισος του ντένιμ. Υπάρχει μεγάλη ποσότητα και ποικιλία σε γραμμές, αποχρώσεις, στυλ, συν ότι αν αγοράσεις τρία τζιν πληρώνεις τα δύο.

image2
Υπάρχουν και άφθονα αξεσουάρ. Το bazaar “τρέχει” και θα διαρκέσει μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουνίου (από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ). Το σαββατοκύριακο θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 8 το βράδυ (Χειμάρρας 21-23, Μοσχάτο, τηλ. 210-9406116).

image
Αλλά εκτός από το να επισκεφτούμε το bazaar είχαμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στις συλλογές που φέρνει στην ελληνική αγορά η FFG για φθινόπωρο-χειμώνα. Λιώσαμε για τα shoe boots Calvin Klein.

image3
Ξεναγός μας η oh, so chic Λόρη Μοσχοβάκη, την οποία λατρέψαμε για το στυλ της και τον cool χαρακτήρα της.

image4
Τα τζιν Seven συνεργάζονται με την Luisa Via Roma. Αυτό είναι ένα συλλεκτικό παντελόνι δημιουργημένο ειδικά για την cult μπουτίκ.

image5
Τα αξεσουάρ Ted Baker είναι σοκ. Επίσης μάθαμε ότι ένα από τα νέα αποκτήματα της FFG είναι οι τσάντες Lancel (θα επανέλθουμε με περισσότερα πάνω σε αυτό το θέμα).

image6
Η συλλογή Rock & Republic, σχεδιασμένη από την Victoria Beckham. Πανέμορφα σχέδια, απίστευτη εφαρμογή πάνω στο σώμα.

Κατηγορίες:
BAZAAR, CHEAP/CHIC IΔΕΕΣ, EΥΡΗΜΑΤΑ, FASHION NEWS, PRESS DAY, PREVIEW, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΤΣΑΝΤΟ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2010