| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Juicy News

Erin Fetherston & Juicy Couture

Τι μάθαμε; Τι μάθαμε; Καινούργιο πρόσωπο στην Juicy Couture. Kαι το όνομα αυτής: Εrin Fetherston. Πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα guest designer και creative consultant.

Ποια είναι: Η Εrin Fetherston γεννήθηκε και μεγάλωσε στο San Francisco Bay Area. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Berkeley και συνέχισε τις σπουδές της στο Parson’s School of Design του Παρισιού, όπου σπούδασε σχέδιο μόδας. Το 2005, παρουσίασε την πρώτη της επώνυμη συλλογή ρούχων κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι. Από το ντεμπούτο της, η συλλογή που έφερνε την υπογραφή Fetherston ξεχώρισε για τις θηλυκές και ρομαντικές της γραμμές. Το 2007, η Fetherston μετακόμισε στη Νέα Υόρκη, όπου και παρουσίασε την ready-to-wear συλλογή κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στη Νέα Υόρκη. Η Fetherston είναι, επίσης, γνωστή και για τη δημιουργία μικρού μήκους ταινιών, αλλά και σπουδαίων συνεργασιών με την φημισμένη φωτογράφο Ellen Von Unwerth.
Το πελατολόγιό της διαθέτει αρκετές επώνυμες φαν, ανάμεσά τους η Zooey Deschanel, Anne Hathaway, Cameron Diaz και Kirsten Dunst.

Το πρώτο project: Είναι ο επανασχεδιασμός μιας νέας εκδοχής της χαρακτηριστικής φόρμας της Juicy Couture, που το 2011 θα γιορτάσει την 10η επέτειο από την κυκλοφορία της.

Κατηγορίες:
FASHION NEWS, FRESH FACE