| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Rakas Press Day – H Επόμενη Τάση

Τι να σου κάνει και ο fashion journalist. Ακόμα και όταν εκεί έξω μαίνεται η κρίση, πρέπει να εντοπίσει την τάση του αύριο (έστω και αν αυτό δεν προδιαγράφεται ανθηρό…). Βρεθήκαμε λοιπόν στο showroom του ομίλου Rakas.

untitled
Πάντως, είναι ευχάριστο (κι ελπιδοφόρο) να συναντάς έναν άνθρωπο σαν τον Αρη Ρακά, όταν εκεί έξω μαίνεται η κρίση. Σίγουρα δεν είναι αυτό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας, μαζί με τους Γερμανούς, όταν λέμε “Ελληνας”. Να που δεν είμαστε όλοι έτσι (ναι το ξέρουμε, οι περισσότεροι υπάρχουμε για να επιβεβαιώνουμε τις φήμες και τη φήμη μας…)

Ο κος Ρακάς μας προσκάλεσε σε ένα Press Day, που οργάνωσε (ως συνήθως άψογα) η Progressive PR. Eκεί, εκτός του ότι είχαμε την ευκαιρία να δουμε τις συλλογές Χειμώνας 2010 των οίκων που αντιπροσωπεύει, ακούσαμε και τον ίδιο τον κο Ρακά να αναλύει την πολιτική marketing και τα σχέδια του για την χρονιά.
“Κρίση=Ευκαιρία” ήταν το μήνυμα στο τέλος της ομιλίας του, κάτι που ο ίδιος φροντίζει να το κάνει πράξη με συγκεκριμένες μεθόδους αλλά κυρίως οργάνωση, σωστή και σκληρή δουλειά, μεθοδικότητα. Kάτι μας λέει ότι αυτό είναι και η επόμενη τάση που πρέπει να υιοθετήσουμε. The big next thing…

Ακολουθούν μερικα προσωπικά favourites από τα πολλά που είδαμε σήμερα στο showroom Rakas σήμερα.

photo4
Το απόλυτο t-shirt. Από τη συλλογή Athe Vanessa Bruno.

photo3
Μία Alexa δίπλα σε μία άλλη Alexa. Η it bag της Mulberry σε νέες εκδοχές.

photo2
Λεπτομέρεια από ένα υπέροχο φόρεμα Hoss Intropia (όλη η συλλογή ήταν TDF)

photo
Eνα ακόμα αξιαγάπητο item από Athe Vanessa Bruno.

Γενικά είδαμε πολλά body-con φορέματα, πολλά κολάν, πολλά βασικά χρώματα (μπλε, γκρι, μαύρο, σκοτωμένο ροζ, ιβουάρ, κι αυτά είναι όλα από χρώματα!).
Ανάμεσα στις νέες ενέργειες του ομίλου Rakas είναι και η Magic Card, με την οποία μαζεύεις πόντους και κερδίζεις προνόμια. Πολύ ενδιαφέρον, πράγματι. Περισσότερα για αυτήν εδώ.

Κατηγορίες:
FASHION NEWS, PRESS DAY, ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2010