| 816 ΣΧΟΛΙΑ

Oh, So Chic διαγωνισμός!

IMG_0823
IMG_0821
Φαν του ohsochic.gr και νέα σχεδιάστρια, η Βάσια φτιάχνει κοσμήματα και αντικείμενα για το σπίτι με την τεχνική του decoupage χρησιμοποιώντας κυρίως ξύλο, χαρτί, βερνίκι και ημιπολύτιμες πέτρες. Όπως μας είπε η ίδια, «η προσωπική επικοινωνία με τους πελάτες μου είναι το Α και το Ω σε αυτό που κάνω, και είναι και αυτό ένα κομμάτι της δουλειάς μου που αγαπώ πολύ». Έχει αποφοιτησει από το τμημα Γραφιστικής της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών του ΤΕΙ Αθηνών και μόλις παρουσίασε την καινούρια σειρά “Μy piece of Art” με αποκλειστικά δικά της σχέδια. Αυτή τη σειρά και όλες τις δημιουργίες της μπορείτε να τις δείτε στο site της (μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της και στο email της, vasia_f@yahoo.com).

chic
Η Βάσια δημιούργησε αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του ohsochic.gr αυτά τα σκουλαρίκια (αξία: 30 ευρώ, στυλιστική αξία: ανεκτίμητη), τα οποία θα κερδίσει μια από εσάς κατόπιν κλήρωσης.
Για να συμμετάσχετε στην κλήρωση, γράψτε ένα σχόλιο σε αυτό το post στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και ένα (πραγματικό) email σας.
O διαγωνισμός λήγει την επόμενη Παρασκευή 12 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι.

Κατηγορίες:
EΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, OH SO CHIC