| 1 ΣΧΟΛΙΑ

To Οnline Casting της Benetton

Ως γνωστόν, το προσωπικό στυλ θριαμβεύει στο ίντερνετ. Και η Benetton δημιουργεί ακόμα μία ευκαιρία για αυτό, οργανώνοντας ένα παγκόσμιο διαγωνισμό που ολοκληρώνεται το Μάρτιο του 2010. Οι νικητές θα είναι οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας United Colors of Benetton – Φθινόπωρο-Χειμώνας 2010/2011.

mytime_english

profile_column1

profile_column
Στη σελίδα αυτή έχει δημιουργηθεί μία εικονική «πλατεία», όπου συναντιούνται διαφορετικά στιλ, προσωπικότητες, γλώσσες και εμπειρίες εφήβων από όλο τον κόσμο για να προβάλλουν, μεταξύ άλλων, την έμπνευση τους και τις προσδοκίες τους για το μέλλον.

Επισκεφτείτε τη σελίδα http://casting.benetton.com/, κάντε sign up και ψηφίστε όσους προτιμάτε. Εκτός από την κοινότητα του διαδικτύου, οι διαγωνιζόμενοι θα κριθούν και από μία έμπειρη επιτροπή. Οι κριτές θα επιλέξουν 20 φιναλίστ που θα πάνε στη Nέα Υόρκη για να γίνουν οι σταρ της νέας διαφημιστικής καμπάνιας για το φθινόπωρο-χειμώνα 2010/2011 μέσα από το φακό και τη δημιουργική προσέγγιση του βρετανού φωτογράφου Josh Olins.

profile_column4

23

Οι δύο αυτές φωτό ανήκουν σε δύο από τις ελληνικές συμμετοχές, τις οποίες στηρίζουμε όλες. Αν θέλετε να ψηφίσετε την Gogoulini Keloglou (επάνω) που είναι 13η (βεβαίως – βεβαίως!) και την Merilyn (κάτω) που είναι δικός μας άνθρωπος, μπείτε εδώ και εδώ αντίστοιχα και ψηφίστε! Αλλιώς περιδιαβείτε γενικά στις σελίδες και τα προφίλ των ανθρώπων από όλο τον κόσμο που συμμετέχουν στο casting, έχει πολύ ενδιαφέρον.

Κατηγορίες:
Uncategorized