| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Kate Moss for Longchamp

KateMossforLongchamp 1
Η συλλογή που όλες περιμέναμε είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της Kate με την creative director του οίκου Longchamp, Sophie Delafontaine.

Ladbroke4
Όλες οι τσάντες έχουν πάρει το όνομά τους από αγαπημένα spots της Kate στο Λονδίνο – όπως η Ladbroke που βλέπουμε εδώ. Άλλο ένα κοινό theme που διατρέχει τη συλλογή είναι το zebra print, ένα ακόμη favorite της “θεάς”, με το οποίο είναι επενδυμένες οι τσάντες. Το φουλάρι που βλέπετε δεμένο στο χερούλι της Ladbroke θα δίνεται δώρο σε όσες αγοράζουν μια τσάντα από τη σειρά, μαζί με ένα μουσικό CD που η Kate έχει ετοιμάσει σε συνεργασία με τις Queens of Noize (που είναι και προσωπικές της φίλες).

Sohoclutch2
Εδώ θαυμάζουμε το Soho clutch (προσωπικό favorite).

Gloucester
Η συλλογή Kate Moss for Longchamp είναι χωρισμένη σε τρία μέρη, εμπνευσμένα από το lifestyle της Kate. Υπάρχουν κομμάτια casual για κάθε μέρα προφανώς, glam για βραδινές εμφανίσεις και ταξιδιωτικά – π.χ. το μοντέλο Gloucester διατίθεται και σε casual και σε travel βερσιόν.

Η συλλογή Kate Moss for Longchamp θα βρίσκεται μόνο σε επιλεγμένες μπουτίκ Longchamp από σήμερα. Πληροφορίες στο τηλ. 210-3258750.

Κατηγορίες:
FASHION NEWS, LONGCHAMP, STAR PIC(K)S, TΣΑΝΤΟ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΑΝΟΙΞΗ 2010, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ