| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Τι Όμορφο Αδερφάκι Blog!

beautylicious_screen

Λοιπόν έχουμε την τιμή να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό της Ιλιάδας και του www.beautylicious.gr , τον οποίο, ίσως έχετε ανακαλύψει ήδη, αφού το εν λόγω πανέμορφο blog υπάρχει εδώ και λίγο καιρό στα monoblogs.

Το beautylicious μας έχει ενθουσιάσει γιατί εκτός του ότι η Ιλιάδα είναι πολύ ψάχτρα και ψαγμένη, είναι και πρακτικό πνεύμα εκ φύσεως και μας γεμίζει ειδήσεις αλλά και κάτι χρήσιμες συμβουλές – αποκάλυψη για κάθε ερασιτέχνη του πινέλου και των λοιπών εργαλείων του beaute.
Μας ανοίγει τα μάτια, με άλλα λόγια, τα οποία μας μαθαίνει και πως να τα βάφουμε. Άσε που αν έχεις ένα αγαπημένο προϊόν που έχει καταργηθεί, η δαιμόνια beauty editor επιχειρεί να ερευνήσει την υποθεσούλα σου και να σου πει τι απέγινε… Άσε που μυρίζεται τις νέες τάσεις στο beauty industry και μας λέει κόλπα και προηγμένα προϊόντα για να αντιμετωπίσουμε την άτιμη τη ρυτίδα. Aκόμα: Η Ιλιάδα που ανήκει στη μισητή κατηγορία γυναικών με άπειρα μπουκαλάκια στο ντουλάπι της (είναι beauty editor εδώ και χρόνια και λαμβάνει όλα τα νέα είδη από τις πρώτες), δοκιμάζει προϊόντα και βγάζει πορίσματα χωρίς φόβο και πάθος. Και πολλά άλλα. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης σας.

Κατηγορίες:
Uncategorized