| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Ψώνια Στη Γενεύη

Και λέγοντας “ψώνια”, εννοώ ότι θα αναφερθώ στις αγορές των καταστημάτων της, όχι τους πελάτες τους (για να μην παρεξηγηθούμε κιόλας).
Λοιπόν, κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου, μέσα στο κλασικό shopping τοπίο της πόλης ξεχώρισα δύο μπουτίκ, τις οποίες αξίζει κανείς να επισκεφθεί αν βρεθεί εκεί.

IMG_0420

IMG_0419
Η πρώτη λέγεται Septieme Etage και βρίσκεται στην παλιά πόλη, στη διεύθυνση Rue du Perron 10.Εκτός από ψαγμένα έντυπα, εγχώρια και πιο διεθνή ή free press της πόλης, κεριά, κοσμήματα και άλλα cute μικροπράγματα, υπάρχουν κομμάτια Philip Lim, Mayle (πολύ ωραία πλεκτά), Issa, Theory, Alexander Wang.

Απέναντι ακριβώς υπάρχει και δεύτερη μπουτίκ Septieme Etage με πιο ακριβές και επίσημες σειρές, ανάμεσά τους και αυτή της Isabel Toledο. H Toledo είναι η σχεδιάστρια που συζητήθηκε πολύ όταν έντυσε την Michelle Obama, την ημέρα της ορκωμοσίας, η οποία είναι σύζυγος του εκπληκτικού illustrator Ruben Toledo. Ενα δικό του σκίτσο μας υποδέχεται και στην ιστοσελίδα του Septieme Etage, όπου μπορειτε να πάρετε κι άλλες πληροφορίες.

Δείτε τον εδώ επί το έργον, όταν επισκέφθηκε το Septieme Etage στη Γενεύη.

Η άλλη μπουτίκ λέγεται Village και βρίσκεται στην Place des Eaux Vives, 9.
acceuil_03
Στην ουσία πρόκειται για ένα concept store με πολλά και διάφορα design είδη, που αξίζει να εξερευνήσετε. Στο τμήμα με τα ρούχα, θα βρείτε πολλά γαλλικά labels (Εtoile by Isabel Marant, Manoush, American Retro), ενώ ο πρώτος όροφος είναι αφιερωμένος στο “mountain-wear” και μάλιστα στην πιο cool εκδοχή του (υπάρχουν φουσκωτά μπουφάν, πλεκτά πουλόβερ, γιλέκα και t-shirt, όλα σε πολύ καλές τιμές). Περισσότερα για το Village εδώ.

Κατηγορίες:
CHIC ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ, OH SO CHIC BOUTIQUES