| 3 ΣΧΟΛΙΑ

Σχεδιάστε για την H&M! (χωρίς πλάκα)

Jan7_21_highres

Jan7_23_highres

Jan7_24_highres

Μόλις μάθαμε από την Η&Μ για ένα πολύ ενδιαφέρον, πρωτότυπο και interactive project-διαγωνισμό, που δίνει την ευκαιρία σε όλους να σχεδιάσουν για το δημοφιλές brand ένα t-shirt, το οποίο μάλιστα θα πωλείται κανονικότατα στα μαγαζιά την άνοιξη του 2010.

Λεπτομέρειες:
Στείλτε μέχρι τις 28/1 την πιο παράξενη φωτογραφία σας στο facebook@hm.com. Ο André Lorens Stock, ο σχεδιαστής που συνεργάζεται με την H&M για το συγκεκριμένο project, θα επιλέξει αυτές που προτιμά και θα τις χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει 10 γυναικεία και 7 ανδρικά t-shirts που θα διατεθούν στο τμήμα Divided επιλεγμένων καταστημάτων και στο www.hm.com στα τέλη Απριλίου.

Το story πίσω από το project:
Ο André Lorens Stock είναι ένας 18χρονος από τη Σουηδία που άρχισε να σχεδιάζει μόλις πριν ένα χρόνο. Όπως λέει ο ίδιος, «είχα τελειώσει το λύκειο και δεν μπορούσα να βρω δουλειά ούτε ως σερβιτόρος. Έφτιαξα ένα t-shirt για τον εαυτό μου και ο κόσμος άρχισε να με ρωτάει στο δρόμο από πού το είχα αγοράσει. Άρχισα λοιπόν να σκέφτομαι επιχειρηματικά…». Έτσι δημιούργησε το t-shirt brand Black Book (www.bbook.se) και τα t-shirts του γνώρισαν τέτοια επιτυχία, που σύντομα προχώρησε την πρώτη του μαζική παραγωγή. Για το project του με την H&M, ήρθε σε επαφή με την σουηδική εταιρεία και η “θεά” Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος της H&M, είδε στο πρόσωπό του τον τέλειο συνεργάτη.

Κατηγορίες:
FASHION NEWS, ΑΝΟΙΞΗ 2010