| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Στο show του Βασίλη Ζούλια – Haute Couture Spring 2010

IMG_9959
Χθες πήγαμε στο show του Βασίλη Ζούλια στο King George για να δούμε τη συλλογή «The Roman Spring of Mrs Stone», της οποίας ένα preview σας είχαμε δείξει εδώ.
Αυτή τη φορά ο Βασίλης εμπνεύστηκε από τα συγκλονιστικά σύνολα της Βίβιαν Λη στην ταινία αυτή, τα οποία είχαμε την ευκαιρία να καμαρώσουμε σε ένα μικρό βίντεο στην αρχή του show. Έτσι μπήκαμε και στη σωστή ατμόσφαιρα.

IMG_9935

IMG_9932
Πάντα στις επιδείξεις του ο Βασίλης επιφυλάσσει εκπλήξεις και «φίλες από τα παλιά». Αυτή τη φορά έκαναν guest εμφάνιση το top model Kylie Bax και η Βανέσσα, το γνωστό μοντέλο που θυμόμαστε από την Γυναίκα των 70ς και 80ς.

IMG_9943

IMG_9942

IMG_9941

IMG_9938
Κατά τα άλλα, απολαύσαμε όπως πάντα υπέρκομψα λουκ με ρετρό γοητεία. Γυναίκες που μοιάζουν βγαλμένες από ευρωπαικές ταινίες των 60ς (ή και χιτσκοκικές) και τις φαντάζεσαι με τους ψηλούς κότσους τους και τσιγάρο στο χέρι να κοιτούν σκεφτικές και μελαγχολικές έξω από το παράθυρο κλπ κλπ.

IMG_9944

IMG_9945
Γενικά για την προσεχή Άνοιξη ο Βασίλης προτείνει και πάλι «νοσταλγία με διαχρονική αξία» αλλά ανανεώνει ευρηματικά το ύφος του με τη χρήση μοναδικών υφασμάτων. Να και μια τέλεια pencil skirt που την παίρνεις και την έχεις για πάντα.

IMG_9946

IMG_9951

IMG_9956
Ναι, τα υφάσματα τα χάζευες όλα! Έντονα καρό και πουά, ανθισμένα prints ή μονόχρωμα μεταξωτά κρεπ και σατέν. Και βέβαια υπερ-σικ αξεσουάρ και λεπτομέρειες παντού.

Δείτε εδώ το show των Mi Ro
Δείτε εδώ το show της Diane Von Furstenberg
Δείτε εδώ το show των Deux Hommes.

Κατηγορίες:
EΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, FASHION SHOW, ΑΝΟΙΞΗ 2010, ΖΟΥΛΙΑΣ