| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Ενδιαφέρουσες Δημοπρασίες

logo

Χαρήκαμε όταν μάθαμε για την έναρξη του BIDBANG!. Πρόκειται για μία καινοτομική μέθοδο ηλεκτρονικής δημοπρασίας. Τα κύρια πλεονεκτήματα του BIDBANG! είναι ότι α)διαθέτει ολοκαίνουργια προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, σε πραγματικά μοναδικές τιμές και β)η ιστοσελίδα λειτουργεί μόνο στα ελληνικά, γεγονός που μειώνει τον ανταγωνισμό, αυξάνοντας τις πιθανότητες των παιχτών να κερδίσουν.

Η ομάδα του BIDBANG!, η οποία αποτελείται από τρεις νέους δυναμικούς ανθρώπους, την Αλέξια Κατσαούνη, τον Tomas Moreno και τον Κώστα Μεσσάρη, δηλώνει χαρακτηριστικά:
«Έχοντας ως στόχο να δημιουργήσουμε κάτι άκρως επαναστατικό το οποίο θα συμβαδίζει απόλυτα με τις τάσεις της σύγχρονης εποχής, δημιουργήσαμε το BIDBANG! σε μία εποχή που ο διαδικτυακός χώρος και οι τεχνολογίες βρίσκονται σε μία διαρκή εξέλιξη παγκοσμίως αλλά και στη χώρα μας. Το BIDBANG! προσφέρει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών να αποκτήσουν μοναδικά ολοκαίνουργια προϊόντα, όπως i-Pod, τηλεοράσεις, φωτογραφικές μηχανές, PS3 σε «φανταστικές τιμές» –

Συγκεκριμένα τις πρώτες μέρες πουλήθηκαν τα ακόλουθα προϊόντα στις εξής «φανταστικές τιμές»:

HP Mini Laptop €0.38
Playstation 3 Slim €1.12
Panasonic TV Plasma 42″ €0.32
Heineken Beer Tender €0.09
Notos 50€ Δωροεπιταγή €0.06
Nikon 12.1 MP €0.01
Nintendo Wii €1.23

Θα χαρούμε ακόμα περισσότερο να δούμε ένα site που θα κάνει το ίδιο πράγμα με ρούχα και αξεσουάρ.

Κατηγορίες:
CHEAP/CHIC IΔΕΕΣ