| 4 ΣΧΟΛΙΑ

Ας μιλήσουμε για τσάντες

Σε σχέση με ένα από τα αγαπημένα μας αξεσουάρ, που αναλύουμε διεξοδικά και στο Chic 2 Chic: Ιδού οι τελευταίες βερσιόν του που μας τράβηξαν την προσοχή – όλες τους με μια ωραία vintage-y αίσθηση (συμπτωματικά ή ίσως και όχι) και με star fans.

dita
day1a
Μια τσάντα με θεσπέσιο χερούλι-παραμάνα κράτησε πρόσφατα η Dita Von Teese (source) εξάπτοντας τη γυναικεία φαντασία. Ψάχνοντας να βρούμε τι είναι αυτό το αριστούργημα, ανακαλύψαμε αυτή την vintage τσάντα. Όποια/ος ξέρει κάτι περισσότερο, ας σχολιάσει.

alba
cel_bag
Στις οπαδούς του κλασικού Geo map τυπώματος του οίκου 1A Classe Alviero Martini περιλαμβάνεται η Jessica Alba. Φέτος ο ιταλικός οίκος γιορτάζει τα 20 χρόνια από την ίδρυσή του όπως γνωρίζει καλύτερα: με τη δημιουργία ενός μοναδικού αξεσουάρ, της “20 year Celebration bag”. Στο διαχρονικό ύφος της doctor bag αλλά και με μακρύ sporty χερούλι για όποια θέλει να ξεκουράσει τον πήχυ του χεριού της από το κουβάλημα μιας tote bag (αυτό το sporty στυλ να το θυμάστε, θα κάνει θραύση την άνοιξη. Θα επανέλθουμε).

Victoria Beckham
40
Αυτή η κουκλίτσα από δέρμα σαύρας σε αγαπημένη ink blue απόχρωση είναι η Paloma του οίκου Loewe, με την οποία εθεάθη πρόσφατα η Victoria Beckham.

Κατηγορίες:
INSPIRATION, STAR PIC(K)S, TΣΑΝΤΟ-ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ