| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Coach Charity Event

ΕΛΕΝΑ ΣΥΡΑΚΑ

Να ένα νέο που μας έκανε να αισθανθούμε όμορφα, συνδυάζοντας τη φιλανθρωπική δράση με τη δημιουργικότητα και τη μόδα.

Ο οίκος δερμάτινων ειδών και αξεσουάρ COACH διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το «TASTEMAKERS TOTES CHARITY» μέσα Νοεμβρίου, στην Boutique COACH στο Golden Hall. Πρόκειται για μία ενέργεια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα που η COACH υλοποιεί διεθνώς, σύμφωνα με την οποία καταξιωμένες προσωπικότητες από τους χώρους της τέχνης, της μόδας και της ψυχαγωγίας φιλοτεχνούν τσάντες COACH, οι οποίες στη συνέχεια δημοπρατούνται και τα έσοδά τους διατίθενται σε κορυφαία φιλανθρωπικά ιδρύματα και σωματεία για την προστασία των παιδιών και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.

Στη χώρα μας, το TASTEMAKERS COACH TOTES CHARITY διεξάγεται με τη συμμετοχή των εξής: DEUX HOMMES, Άγγελος Αγγελόπουλος, Τζίνα Αλιμόνου-Βαρδινογιάννη, Παναγιώτα Βλαντή, Μάρα Δεσύπρη, Σήλια Δραγούνη, Κάτια Ζυγούλη, Έλλη Κοκκίνου, Ολυμπία Κρασαγάκη, Τζένη Μπαλατσινού, Έλενα Σύρακα. Όλοι οι συμμετέχοντες, από την πρώτη κιόλας στιγμή, αγκάλιασαν τη σημαντική πρωτοβουλία του oίκου COACH και αποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την πρόσκληση της ELMEC SPORT, αποκλειστικού αντιπροσώπου των προϊόντων COACH στην Ελλάδα, να φιλοτεχνήσουν τσάντες του oίκου, οι οποίες θα δημοπρατηθούν, στην Boutique COACH στο Golden Hall και τα έσοδά τους θα διατεθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου φίλων παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Eπάνω βλέπετε την τσάντα της Έλενας Σύρακα και πιο κάτω αυτή της Τζένης Μπαλατσινού και ακόμη πιο κάτω της Ολυμπίας Κρασαγάκη.

Τζένη Μπαλατσινού

ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΡΑΣΑΓΑΚΗ

Κατηγορίες:
FASHION NEWS