| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Εβδομάδες Μόδας – part 2

To έχουμε ξαναπεί: συμβαίνουν πολλά ωραία και πρωτότυπα κατά τη διάρκεια μιας εβδομάδας μόδας.
Παρακάτω δείτε το (extreme αλλά υπέροχο) look των μοντέλων στο show της DKNY που δημιούργησε και εφάρμοσε η Maybelline New York.

dkny
Mάλιστα φέτος, η Maybelline ήταν ο επίσημος make up artist της New York Mercedes Benz Fashion Week. Κι έτσι η Charlotte Willer, Official Make Up Artist της Maybelline New York χρησιμοποίησε όλη της την τέχνη για να δημιουργήσει κάποια πολύ ιδιαίτερα looks. (επάνω βλέπετε ένα σκίτσο με το μακιγιάζ που εμπνεύστηκε)

mny_dkny_02
Κι εδώ να το στην πράξη. Η μάσκαρα που βλέπετε είναι φτιαγμένη από τυρκουάζ σκιά και βαζελίνη!

Και πάμε τώρα Παρίσι. Η πόλη του φωτός φιλοξενεί αυτή την εβδομάδα τα show των σχεδιαστών. Παράλληλα το fashion crowd κάνει επισκέψεις στην αγαπημένη Colette (την μπουτίκ). Και να τι θα βρεί εκεί αυτή την εποχή.
paris-scene11
Τη μαγική συλλογή από 21 σκληρά τσαντάκια (αυτά που εμείς οι fashion editors λέμε “minaudieres”) της Olympia Le-Tan, που είναι φτιαγμένα έτσι ώστε να μοιάζουν με τα εξώφυλλα 21 κλασικών βιβλίων. Η συλλογή είναι χειροποίητη και περιλαμβάνει τίτλους όπως το “Moby Dick” της φωτογραφίας (το οποίο παράγγειλε η Chloe Sevigny), το “Catcher in the rye” (O φύλακας στη σίκαλη) και το “Λολίτα”, οι περισσότεροι από τις δεκαετίες 40 και 50.

Δείτε περισσότερα για τις fashion week

Κατηγορίες:
FASHION NEWS