| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Νέα και Ωραία – Το Δικό μας Debate

Εκλογές έρχονται, αυτοί (που πρέπει να ψηφίσουμε) λένε τα δικά τους, κρίση έχουμε…Ευτυχώς που η δουλειά μας γίνεται συχνά η αφορμή να δούμε όμορφα πράγματα (πολλά από αυτά και δημιουργικά, εκτός από εμπορικά – για να συνεχίσουμε το δικό μας debate-χαβά). Να τι είδαμε και μάθαμε σήμερα:

scarlett_50mlscarlett_etui

scarlett_non_definitif_cmjn_hd

Το νέο άρωμα του οίκου Cacharel λέγεται Scarlett και διαθέτει απίστευτη συσκευασία που συνδυάζει καπάκι που μιμείται την δαντέλα και το πιο φωτεινό κοραλλοκόκκινο που έχουμε δει τελευταία. Ο οίκος έχει και καινούργιο Artistic Director, τον Cedric Charlier, ο οποίος πήρε μεταγράφή από Lanvin, όπου δούλευε στο πλευρό του Alber Elbaz. Σε λίγες ημέρες, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι θα δούμε και την πρώτη συλλογή του Charlier για την Cacharel.

home-page-roberto-cavalli-online-store-powered-by-yoox-group

gifts20roberto20cavalli20online20store20-20powered20by20yoox20group

Επίσης το γνωστό και μη εξαιρετέο yoox.com είναι υπεύθυνο για ακόμα ένα site σχεδιαστή. Μετά τα pucci.com και marni.com, ήρθε η σειρά του robertocavalli.com. Άπό μέσα Νοεμβρίου θα αρχίσει να κάνει και πωλήσεις on line και οι πρώτοι 500 πελάτες θα πάρουν δώρα αυτές τις τσάντες.

Και το ωραιότερο το αφήσαμε για το τέλος. Δείτε πιο κάτω το βίντεο με την συλλογή του Jeremy Scott για την adidas Originals. Θα σας φτιάξει το κέφι.

Για να μην φύγουμε από το προεκλογικό κλίμα, μπορείτε με τα σχόλιά σας να ψηφίσετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

Κατηγορίες:
FASHION NEWS