| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Όλα Για Τη Βαλίτσα Των Διακοπών

Ακόμα και μέρες σαν τη σημερινή (με συννεφιά δηλαδή) τα νοερά σενάρια για τις διακοπές (και τη βαλίτσα βεβαίως – βεβαίως), δεν πτοούνται καθόλου.

img_8446
Κάτι με έχει πιάσει, κάτι σαν σύνδρομο αντι-boho και θέλω απλά πράγματα φέτος στις διακοπές (κατά προτίμηση και οικονομικά). Να σαν αυτό το καπέλο που πήρα από τουριστικό μαγαζί στη Μύκονο 18 ευρώ και πολύ χάρηκα. Αν αποκτήσετε αυθεντικό καπέλο Παναμά ακόμα καλύτερα, αλλά αν δεν έχετε ανάλογο budget, κατευθυνθείτε προς τουριστικά κι εσείς.

img_8433
Με έχει πιάσει μανία και με αυτά τα μονόχρωμα t-shirt του Gap. Έχω ήδη πάρει δύο χρώματα (υπάρχουν τέσσερα-πέντε ακόμα αλλά κρατιέμαι). Κάνουν 29, 90 ευρώ το ένα.

nautical-frilly-bandeau-bikini-top-bottoms
Μέσα στη γενική απλοποίηση, σκοπεύω να πάρω ένα μαγιό με στράπλες σουτιέν για να μην ανεβοκατεβάζω τιράντες. Να σαν αυτό το ριγωτό, πολύ nautical-chic, από τα Accessorize που συνάδει και με την ένστασή μου στα εμπριμέ (η οποία, βέβαια, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει). Η τιμή είναι 18, 50 για το bottom και 21.50 για το top.

summer09_groupnam1
Επειδή είμαι στα αποφασιστικά μου, επέλεξα επίσης χρώμα για το μανικιούρ (το τέταρτο απο αριστερά) και το πεντικιούρ (το δεύτερο απο αριστερά) των διακοπών μου. Από τα βερνίκια Essie δηλαδή ψηφίζω “Not just a pretty face” για τα χέρια και “Chubby Cheeks” για τα πόδια.

Δείτε εδώ φοβερά μαγιό.
Κι εδώ άλλα μαγιό.

Κατηγορίες:
CHEAP/CHIC IΔΕΕΣ, Uncategorized, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ '09, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ