| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Cosmic Girl

Μέσα στο etsy.com, την μεγάλη διαδικτυακή κοινότητα καλλιτεχνών και κατασκευαστών, πετύχαμε μια ελληνίδα δημιουργό που τυγχάνει και καλή φίλη, την Έρη Λευθεριώτη. Ας δούμε τι μας είπε για τα κοσμήματά της.

lovable991
«Φτιάχνω διάφορα κομμάτια από ό,τι υλικό μπορείς να φανταστείς από πολύ μικρή, από το σχολείο ακόμη. Μέχρι και με καθρέφτη και plexiglass και κουμπιά έχω πειραματιστεί. Όλα τα χάριζα στη μαμά μου, στην αδερφή μου, σε φίλες και συγγενείς. Τώρα με το etsy shop είναι η πρώτη φορά που πουλάω πραγματικά κάτι και μου φαίνεται καταπληκτικό. Το “brand” το ονόμασα Cosmic Girl, από το τραγούδι του Jamiroquai, που είναι από τα αγαπημένα μου όλων των εποχών».

greenfrog51
«Μου αρέσουν απίστευτα οι πέτρες, οι ημιπολύτιμες και οι πολύτιμες. Όταν μπορώ διαβάζω για πέτρες, ρωτάω στα μαγαζιά όπου ψωνίζω πέτρες για το πού βρίσκεις τι γεωγραφικά (π.χ. τα καλύτερα σμαράγδια στην Κολομβία, η τουρμαλίνη στην Paraiba της Βραζιλίας, το καλύτερο τιρκουάζ σε Περσία και Νεβάδα κ.ο.κ.), πώς τις κόβουν και τις τρυπάνε κ.λπ. Μου αρέσουν πολύ τα μαργαριτάρια γλυκού νερού. Επίσης λατρεύω τις γυάλινες χειροποίητες πέτρες τύπου Murano, τις «lampwork». Αγοράζω συνέχεια και κάθομαι και τις κοιτάω! Μπορεί να περάσουν μήνες μέχρι να μου έρθει κάποια καλή ιδέα για το πώς να τις αξιοποιήσω. Μου αρέσει πιο πολύ να φτιάχνω κολιέ και βραχιόλια».

pinkjaded5
«Εγώ η ίδια κυκλοφορώ γενικά στολισμένη και μου αρέσει η γυναίκα –από 5 μέχρι 105 ετών- να φορά πάντα κοσμήματα και αξεσουάρ γενικά. Επειδή μεγάλωσα στη δεκαετία του ’70, όπου όλοι οι χρωματικοί συνδυασμοί ήταν δυνατοί, μου αρέσει πάρα πολύ να φτιάχνω μπιζού που να επιτρέπουν συνδυασμούς που ίσως δύσκολα θα έκανε κάποιος. Δεν μου αρέσει η μονοχρωμία, ακόμη και μαύρο ή άσπρο να φορέσω θέλω τα αξεσουάρ να κάνουν μπαμ!».

http://ericosmicgirl.etsy.com

Κατηγορίες:
Uncategorized