| 3 ΣΧΟΛΙΑ

Deux Hommes @ Γαλλική Πρεσβεία

kollida
Μια υπέροχη συλλογή για τον ερχόμενο χειμώνα ετοίμασαν και παρουσίασαν χθες βράδυ οι Deux Hommes. Με επιρροές τόσο διαφορετικές όσο οι ευρωπαϊκές προσωπογραφίες του 17ου αιώνα και η παρισινή coldwave ηλεκτρονική σκηνή, στη θεωρία. Στην πράξη, γεμάτη από μοναδικά little black dresses, έντονο μπλε, κοφτερούς ώμους και φερμουάρ.

detail1detail2detail3detail4detail6
Επειδή οι λεπτομέρειες πάντα μετράνε στους Deux Hommes, αρχίζουμε από αυτές. Εδώ περιλαμβάνονται τα γλυπτά μοτίβα-κοσμήματα από μέταλλο ή γυαλιστερό δέρμα, που ετοίμασε ειδικά για τη συλλογή η Έλενα Σύρακα.

12
22
32
43
53
Αν και τα φορέματα πάντα αποδεικνύονται εντυπωσιακά, τα πανωφόρια και τα παντελόνια ήταν κατά γενική ομολογία θεσπέσια. Και μεταξύ μας, αυτά κάνουν μια συλλογή ρούχων ουσιαστική και πλήρη.

boutyra_syraka
Η Κάτια Βουτυρά μαζί με την Έλενα Σύρακα, δημιουργό των σούπερ κοσμημάτων που εμφανίστηκαν στο catwalk, φυσικά και ήταν εκεί. Αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, το event λειτούργησε ως μαγνήτης για το στυλάτο crowd.

fotis_maria
Φώτης Σεργουλόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου

keros
Χρυσούλα Κέρος

nandia
Η Νάντια Παπανικολάου επί της υποδοχής, ακόμη πιο θεσπέσια απ\’ ό,τι συνήθως λόγω του ότι φορούσε Deux Hommes.

apostolopoulou
Η Ρόη Αποστολοπούλου με head-to-toe Alexander Wang.

sarantopoulou
Φανή Σαραντοπούλου

sofia_regkoukou
Σοφία Ρεγκούκου

dsc01745dsc017461
Πώς θα ήταν δυνατόν να μην τελειώσει μια υπερ-stylish βραδιά με έναν υπερ-stylish τρόπο; Χρυσιάννα Ανδριοπούλου με λεπτομέρεια που σκοτώνει, τα Manolos που φορούσε η Carrie στο αίσιον τέλος του Sex and the City – The Movie.

Κατηγορίες:
FASHION NEWS, ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2009