| 3 ΣΧΟΛΙΑ

Chic 2 Chic στον Ελευθερουδάκη του Golden Hall

dsc034121img_7083
Επιτέλους τα καταφέραμε! Την Παρασκευή το απόγευμα κάναμε την παρουσίαση του Chic 2 Chic στον Ελευθερουδάκη του Golden Hall, που πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα βιβλιοπωλεία που έχουμε δει (το εννοούμε, δεν το λέμε από ευγένεια – και, ως γνωστόν, σε θέματα αισθητικής είμαστε κάπως ευαίσθητες…).

img_7086
Τα εικαστικά και το επιτραπέζιο παιχνίδι που βλέπετε εδώ σε πανοραμική άποψη και που έστησε η Μυρτώ (Γουδίνου, η γραφίστρια του βιβλίου), ήταν απίστευτα. Σύντομα ευελπιστούμε να τα φιλοξενήσουμε στο site μας.

img_7104
img_7108

Γρήγορα ο Ελευθερουδάκης γέμισε κόσμο και η βραδυά κυλούσε όμορφα. Με την σαμπάνια Mini Chic να ρέει άφθονη, τα cookies του Flocafe να καταβροχθίζονται μανιωδώς από τους παρευρισκόμενους, εμάς να υπογράφουμε βιβλία και να χαιρετάμε αγαπημένα πρόσωπα.

dsc03395
Ενα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα ήταν και η Τζένη Μπαλατσινού που όχι μόνο μίλησε για το βιβλίο αλλά πρόσθεσε στο event την (oh, so chic) πινελιά των Beautyworks. Ο Ραφαήλ Δελαπόρτας, make up artist των Beautyworks, έδωσε συμβουλές και όλοι έφυγαν ευχαριστημένοι και με σακουλίτσες γεμάτες καλούδια Laura Mercier. Και αυτά δεν ήταν τα μόνα καλούδια. Η goodie bag της Adidas έκλεψε την παράσταση γιατί περιείχε μια αδιάβροχη messenger bag.

img_7114
Να μαι κι εγώ με το Γιάννη Σκεπαρνιά, γενικό διευθυντή του Ελευθερουδάκη, που είναι και καλός φίλος από παλιά και σκέφτηκε πρώτος την ιδέα της βραδιάς.

Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε ακόμη μια φορα την Ιntro Βοοks (Tάσο και Παναγιώτη και Μυρτώ), τις φίλες και φίλους από την Progressive (Κωνσταντίνο, Φωτεινή, Σοφία, Αριάδνη, Νίκη), χορηγούς, συνεργάτες και βέβαια όλους τους φίλους μας που ήρθατε. Σύντομα θα βάλουμε και άλλες φωτογραφίες.

Κατηγορίες:
Uncategorized