| 9 ΣΧΟΛΙΑ

H μπουτίκ Manolo Blahnik στην Αθήνα

Νέα Υόρκη γίναμε…
Την περιμέναμε καιρό. Η πρώτη Manolo Blahnik Boutique άνοιξε πρόσφατα στην Αθήνα, στην οδό Σκουφά 17. Το μόνο που απομένει είναι να βγούμε στην Πινδάρου ή την Αναγνωστοπούλου με τα Manolo μας και να μας ληστέψουν και να μας αφήσουν ξυπόλητες όπως την Carrie στη θρυλική σκηνή του SATC. H αθηναϊκή μπουτίκ εκτείνεται σε δύο ορόφους και διαθέτει ατμόσφαιρα που ταιριάζει γάντι στο αξιολατρευτο στυλ του σχεδιαστή και εμπνευστή του οίκου, Manolo Blahnik.


Μάθαμε ότι οι Boutiques Manοlo Blahnik κατασκευάζονται παγκοσμίως με βασικό γνώμονα τις αρχιτεκτονικές τάσεις και το ρυθμό της κάθε χώρας στην οποία φιλοξενούνται.
Στην Αθήνα, η Manolo Blahnik Boutique διακρίνεται για τις μεγάλες κιονοστοιχίες της. Η αρχιτεκτονική ομάδα που επιμελήθηκε την μπουτίκ, μετέτρεψε έναν στενό και τεράστιο σε ύψος χώρο, σε ένα χώρο που θυμίζει έντονα το πτέρωμα, μέρος αρχαίου ελληνικού ναού. Οι κιονοστοιχίες στο χρώμα της άμμου που πλαισιώνουν τον εσωτερικό χώρο είναι τοποθετημένες ανάμεσα σε μαύρους βιομηχανικούς μεταλλικούς τοίχους οι οποίοι απεικονίζουν στοιχεία της τεχνοτροπίας του μαιάνδρου.

Manolo Blahnik Boutique: Σκουφά 17, τηλ. 210 3646079

Να και η σκηνή που λέγαμε πριν…’Ετσι για να μην ξεχνάμε.

Κατηγορίες:
OH SO CHIC BOUTIQUES