| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Preview: Underground Lace

Όταν έρχονται ολοκαίνουργια ρούχα, τι άλλο μπορεί να κάνει μια ομάδα γυναικών εκτός από το να τα δοκιμάσει αμέσως; Ούτως ή άλλως επάνω της φαίνονται πιο όμορφα και αληθινά παρά σε οποιοδήποτε μοντέλο. Τώρα που τελειώσαμε με τις δικαιολογίες, ας περάσουμε στα ρούχα, τα οποία είναι μια μίνι υπέροχη συλλογή με βραδινά και κυρίως θέματα την δαντέλα και το μετάξι από το αγαπημένο μας Underground.


Εδώ ο ιθύνων νους του label, Κατερίνα Γκούμα, δοκιμάζει ένα φόρεμα που αποτελεί βασική αγορά της σεζόν, από την πιο απαλή δαντέλα που υπάρχει.Πετρόλ μετάξι και δαντέλα σε ένα κοκτέιλ φόρεμα που κερδίζει τις εντυπώσεις, απ’ όπου και να το δεις.


Ένας απίστευτος χρωματικός συνδυασμός πάνω σε ένα μεταξωτό φόρεμα…


…Μια μάξι εκδοχή του κεντρικού theme…


…Και η Φιλιώ Κορδώνη (εικονογράφος του βιβλίου μας “Oh, So Chic” και η καλύτερη πατρονίστ που υπάρχει) δοκιμάζει άλλο ένα μεταξωτό με shiny τελειώματα από παγέτα.

Τη συλλογή αυτή -και τις υπόλοιπες super προτάσεις του Underground για την σεζόν- θα βρείτε σύντομα στις δύο μπουτίκ Underground (Σκουφά 35, Κολωνάκι, τηλ. 210-3640734 & Κυριαζή 14-16, Κηφισιά, τηλ. 210-8016144).

Κατηγορίες:
PREVIEW, ΕΥΡΗΜΑΤΑ, ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ